Τετάρτη 28.07.2021

0 λόγοι που το σεξ είναι καλύτερο το καλοκαίρι

ο καλοκαίρι είναι η εποχή που η λίμπιντο είναι στα ύψη. Περισσότερο από κάθε άλλη εποχή του χρόνου, αυξάνεται η κίνηση στα dating appsαλλά και στις ιστοσελίδες πορνό. Το αυξημένο ερωτικό ενδιαφέρον δεν φαίνεται όμως μόνο μέσα από τον ψηφιακό κόσμο αλλά και την πραγματική μας ζωή. Τους καλοκαιρινούς μήνες αυξάνονται οι πωλήσεις των προφυλακτικών και είναι φανερό ότι θέλουμε περισσότερο σεξ γιατί το διεκδικούμε.

Αν προσπαθήσουμε να το εξηγήσουμε βιολογικά θα σταθούμε στην αύξηση της παραγωγής σεροτονίνης λόγω της περισσότερης έκθεσής μας στον ήλιο.  Αυξημένη σεροτονίνη σημαίνει καλύτερη διάθεση άρα είμαστε περισσότερο ανοιχτοί σε νέα πράγματα και νέες γνωριμίες.

Μπορεί να παίζει βέβαια το ρόλο του και ο ενθουσιασμός που φέρνουν οι διακοπές. Ενισχύει τη φυσιολογική μας διέγερση, που πολλές φορές μετατρέπεται σε σεξουαλική. Άλλωστε το καλοκαίρι έχεις περισσότερα ερεθίσματα στο οπτικό σου πεδίο γιατί δεν είναι μόνο τα καλλίγραμμα κορμιά στην παραλία αλλά και τα πιο ανάλαφρα ρούχα. Άσε που έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο να διαθέσεις και φυσικά επειδή υπάρχει μια χαλαρή διάθεση γεννιέται μεγαλύτερη επιθυμία για σεξ.

1. Φροντίζουμε πιο πολύ το σώμα μας και έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

2. Είμαστε μαυρισμένες και αισθανόμαστε πιο σέξι και αυτό το εκπέμπουμε.

3. Χαλαρώνουμε από το άγχος της καθημερινότητας και το απολαμβάνουμε περισσότερο.

5. Θέλουμε να ανακαλύψουμε περισσότερα πράγματα καθώς επισκεπτόμαστε περισσότερα μέρη.

6. Παρουσιάζονται περισσότερες ευκαιρίες για να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό με τον σύντροφό μας.

8. Τα κοκτέιλ πολλές φορές βοηθούν να είμαστε πιο χαλαρές και δεκτικές.

9. Έχουμε γενικότερα καλύτερη ψυχολογική διάθεση.

10. Οι άντρες, για κάποιο λόγο, είναι πιο σέξι το καλοκαίρι.

 

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.marieclaire.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ