ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - 03/03/2021 - 3:05 μμ
Ενίσχυση με αθλητικό υλικό από το Δήμο Δυτικής Λέσβου στα σωματεία ΓΑΣ Ολυμπιάς και του Αρίονα
Ξεκίνησε και επίσημα η υλοποίηση της δράσης για την ενίσχυση των αθλητικών σωματείων της Δυτικής Λέσβου με αθλητικό υλικό που διανέμει ο Δήμος.
Τα πρώτα σωματεία που προσήλθαν σήμερα στον Δήμο για να παραλάβουν το υλικό που τους αντιστοιχεί ήταν εκείνα του ΓΑΣ Ολυμπιάς και του Αρίονα από το Μόλυβο. Το υλικό παρέλαβαν από τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο και την Αντιδήμαρχο Μήθυμνας και Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου Αφροδίτη Βατή οι εκπρόσωποι των σωματείων Μαρία Κατσαρού και Παναγιώτης Τριανταφύλλου.
Η δράση φυσικά συνεχίζεται και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Στρατής Αλεξίου, προσκαλεί τα σωματεία να ορίσουν αντίκλητους των ομάδων και με εξουσιοδότηση να καλούν καθημερινά στο τηλέφωνο της Διεύθυνσης Αθλητισμού για να ορίζεται το σχετικό ραντεβού παραλαβής του υλικού στο οποίο θα τηρηθεί πρωτόκολλο παραλαβής παράδοσης.
Υπενθυμίζεται ότι η επικοινωνία με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου γίνεται ως εξής:
Τηλέφωνο: 2253350202
Email: sportswlesvos@gmail.com
Array
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ημερίδας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του πνεύμονα
29.04.2026 - 6:30 μμ
Ενημέρωση για την απόρριψη μεγάλων και σκληρών αντικειμένων
29.04.2026 - 2:51 μμ
Υπογραφή σύμβασης έργου κατασκευής πλακόστρωτου στο Παλαιοχώρι από το Δήμο Μυτιλήνης
29.04.2026 - 2:48 μμ

























