Σάββατο 24.10.2026

Παρεμβάσεις από το Δήμο Δυτικής Λέσβου στις περιοχές του Γαβαθά, της Άντισσας, του Πολιχνίτου και στο Σκαλοχώρι

top

Από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Δυτικής Λέσβου, ολοκληρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες μία σειρά από αναγκαίες παρεμβάσεις στις περιοχές του Γαβαθά, της Άντισσας, του Πολιχνίτου και στο Σκαλοχώρι.

Αναλυτικότερα ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της βατότητας στο δρόμο από Γαβαθά προς Καλό Λιμάνι, ενώ έγιναν και παρεμβάσεις στον ποταμό Βούλγαρη με ράμπες για πρόσβαση των παραγωγών της Άντισσας και του Σκαλοχωρίου στα ελαιοκτήματά τους.

Ακόμη αποκαταστάθηκε η τάφρος από πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή κάμπου Άντισσας αλλά και του δρόμου που χάλασε εντελώς από τις νεροποντές σε φωτοβολταϊκό πάρκο στην περιοχή του Σκαλοχωρίου.

Τέλος ο Δήμος προχώρησε και στον καθαρισμό της παραλίας της Νυφίδας που είχε προβλήματα λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας.

 

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2:00 μμ

Σε εργασίες επισκευής και αντικατάστασης παγκακιών στο λιμάνι και σε άλλα σημεία της Παναγιούδας, καθώς και στην επισκευή μικρών καλαθιών απορριμμάτων, προχώρησαν εθελοντές σε συνεργασία με την Κοινότητα και τον πρόεδρο του χωριού. Η δράση πραγματοποιήθηκε με προσωπική εργασία, εθελοντική προσφορά και ίδια μέσα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Μυτιλήνης ή διάθεση δημοτικού προσωπικού. Ανακαλύψτε και άλλα Τοπικές ειδήσεις Λέσβου Ειδησεογραφική ιστοσελίδα Διαδικτυακή τηλεόραση Οι παρεμβάσεις έχουν στόχο τη βελτίωση της εικόνας του οικισμού και της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Η Κοινότητα Παναγιούδας ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, διαθέτοντας τον χρόνο και την προσωπική τους εργασία για τη βελτίωση του χωριού.