Τετάρτη 26.08.2026

Πλωτό νοσοκομείο το “Κοραής” | “Παγώνουν” τα δρομολόγια Αλεξανδρούπολη – Λήμνος

Η φωτιά συνεχίζει και καίει για τέταρτη μέρα ανεξέλεγκτη στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα να απειληθούν σπίτια, επιχειρήσεις αλλά και το νοσοκομείο της περιοχής, όπου και εκκενώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (22/8), καθώς οι φλόγες έφτασαν στον περίβολο.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε παρουσία του υφ. Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους και του προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου, οι οποίοι μετέβησαν στην Αλεξανδρούπολη το βράδυ της Δευτέρας (21/8) και η εκκένωση ξεκίνησε στις 22:00 της ίδιας μέρας.
Αλεξανδρούπολη: Πλοίο-πλωτό νοσοκομείο φιλοξενεί ασθενείς που εκκενώθηκαν
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συγγενείς ασθενών κλήθηκαν να παραλάβουν τους ανθρώπους τους και να τους πάρουν στα σπίτια και να εκκενωθούν κάποιες θέσεις από το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, καθώς η φωτιά βρισκόταν πολύ κοντά στο κτίριο.
Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ