ΕΛΛΑΔΑ - 18/03/2021 - 7:00 πμ
Κικίλιας: Τον Απρίλιο θα κάνουμε 1,5 εκατ. εμβολιασμούς χωρίς να υπολογίζουμε το εμβόλιο της J&J
Για την εξέλιξη του εμβολιαστικού προγράμματος στην Ελλάδα, μίλησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, στη διάρκεια της κυβερνητικής ενημέρωσης για την πανδημία.
Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Κικίλιας, μέχρι σήμερα έχουν γίνει ήδη 1.340.00 εμβολιασμοί, ενώ τον επόμενο μήνα (Απρίλιο), βάσει του σχεδιασμού που έχει γίνει, θα γίνουν 1,5 εκατομμύριο εμβολιασμοί , χωρίς να υπολογίζεται σε αυτούς η χορήγηση του εμβολίου της Johnson&Johnson.
«Έχουμε φτάσει το 1,3 εκατ. εμβολιασμούς. Σήμερα θα κλείσουμε με 30.000 εμβολιασμούς. Τον Απριλίο θα κάνουμε 1,5 εκατ. εμβολιασμούς, χωρίς να έχουμε συμπεριλάβει το εμβόλιο Johnson & Johnson στον προγραμματισμό μας» ανέφερε ο κ. Κικίλκιας.
Σημειώνεται πως η Ελλάδα περιμένει τις πρώτες δόσεις του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson μετά το πρώτο 15ημερο του Απριλίου, ενώ σύμφωνα με τον Μάριο Θεμιστοκλέους, η πρώτη παρτίδα θα περιλαμβάνει 400.000 δόσεις.
πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.protothema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάξεις Δεκεμβρίου: Πότε θα πιστωθούν στους λογαριασμούς – Οι δύο ημερομηνίες πληρωμής
28.10.2026 - 11:00 πμ
Στρατιωτική θητεία: Πρώτα ο στρατός, μετά το πανεπιστήμιο για τους 18χρονους
28.10.2026 - 8:00 πμ


























