Σάββατο 24.10.2026

Πιθανή διακοπή υδροδότησης λόγω έργων της ΔΕΥΑΛ την Τετάρτη 26/6/2024

Η ΔΕΥΑΛ σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 7 π.μ. είναι προγραμματισμένες εργασίες σύνδεσης του νέου τροφοδοτικού αγωγού μεταφοράς νερού στις κεντρικές δεξαμενές ύδρευσης της πόλης, στην Αγία Κυριακή, προς αντικατάσταση του παλαιού, στην περιοχή Ουτζά (ΔΕΗ).

Λόγω πιθανής διακοπής υδροδότησης, παρακαλείσθε να μειώσετε στο ελάχιστο την κατανάλωση νερού.

Μετά το πέρας των εργασιών, σταδιακά, θα γίνει η ομαλή αποκατάσταση της υδροδότησης.Η ΔΕΥΑΛ θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την όσο δυνατόν μικρότερη όχληση.

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2:00 μμ

Σε εργασίες επισκευής και αντικατάστασης παγκακιών στο λιμάνι και σε άλλα σημεία της Παναγιούδας, καθώς και στην επισκευή μικρών καλαθιών απορριμμάτων, προχώρησαν εθελοντές σε συνεργασία με την Κοινότητα και τον πρόεδρο του χωριού. Η δράση πραγματοποιήθηκε με προσωπική εργασία, εθελοντική προσφορά και ίδια μέσα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Μυτιλήνης ή διάθεση δημοτικού προσωπικού. Ανακαλύψτε και άλλα Τοπικές ειδήσεις Λέσβου Ειδησεογραφική ιστοσελίδα Διαδικτυακή τηλεόραση Οι παρεμβάσεις έχουν στόχο τη βελτίωση της εικόνας του οικισμού και της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Η Κοινότητα Παναγιούδας ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, διαθέτοντας τον χρόνο και την προσωπική τους εργασία για τη βελτίωση του χωριού.