ΛΗΜΝΟΣ & ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - 26/10/2025 - 9:28 πμ
Τρία νέα πυροσβεστικά οχήματα για τον Δήμο Λήμνου
Ο Δήμος Λήμνου παρέλαβε χθες, Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, τρία ολοκαίνουργια πυροσβεστικά οχήματα για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας, συνολικής αξίας 285 χιλ ευρώ.

Η προμήθεια των τριών οχημάτων εντάσσεται στο Υποέργο 2: “Δράσεις και μέτρα παρακολούθησης, ελέγχου, πρόληψης και έγκαιρης προειδοποίησης” της πράξης “Ψηφιακός μετασχηματισμός Δήμου Λήμνου”, στο πλαίσιο του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”.
Δήμαρχος Λήμνου: ενισχύεται η πολιτική προστασία και η επιχειρησιακή ετοιμότητα του Δήμου για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, όπως η πυρόσβεση πυρκαγιάς.

Βίντεο με τις δηλώσεις της Δημάρχου Λήμνου κ. Ελεονώρας Γεώργα και του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής & Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελου Χασάπη
Array ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έρχονται στη Μύρινα 35 ηλεκτρικά ποδήλατα και τέσσερις σταθμοί φόρτισης
26.10.2025 - 2:00 μμ

























