ΛΕΣΒΟΣ - 18/01/2026 - 9:00 πμ
Κλείνουν για 30 ημέρες οι οδοί Τσιμισκή και Ιουστινιανού στην Επάνω Σκάλα
Σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά η πόλη της Μυτιλήνης στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση τμημάτων δικτύων ύδρευσης Μυτιλήνης», που υλοποιείται από τη ΔΕΥΑΛ.
Συγκεκριμένα, οι οδοί Τσιμισκή και Ιουστινιανού θα παραμείνουν κλειστές για χρονικό διάστημα 30 ημερών, στο τμήμα που εκτείνεται από την οδό Κιουτάχειας (στροφή προς Τσιμισκή) έως την οδό Λεσβώνακτος / Αγίου Γεωργίου. Το κλείσιμο αφορά τα τμήματα Α–Β και Β–Γ του έργου.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η διέλευση των οχημάτων από την οδό Κιουτάχειας προς την οδό Λεσβώνακτος θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Καραβαγγέλη, η οποία θα λειτουργεί ως εναλλακτική διαδρομή.
Για την ομαλή ενημέρωση των οδηγών, θα τοποθετηθούν ενημερωτικές πινακίδες στην οδό Κιουτάχειας, πριν τη στροφή προς την Τσιμισκή, με σαφή ένδειξη απαγόρευσης διέλευσης. Παράλληλα, στο ίδιο σημείο θα τοποθετηθούν κυκλοφοριακές πινακίδες εκτροπής, κατευθύνοντας την κίνηση προς την οδό Καραβαγγέλη τόσο για την Τσιμισκή όσο και για την Ιουστινιανού.
Η ΔΕΥΑΛ τονίζει ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η όχληση προς κατοίκους και οδηγούς να είναι η μικρότερη δυνατή και οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό, ζητώντας την κατανόηση των πολιτών για την προσωρινή ταλαιπωρία.
πηγή: aeolos tv
ArrayΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά στο Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου
26.07.2026 - 2:00 μμ
Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφουν στη Ρόδο οι τέσσερις νησιωτικές Περιφέρειες
26.07.2026 - 12:00 μμ
Ποια φαρμακεία εφημερεύουν από 27/7 έως 2/8/2026
26.07.2026 - 11:30 πμ


























