ΛΕΣΒΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - 23/03/2026 - 10:28 πμ
Αναβάλλονται σε ένδειξη αλληλεγγύης οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου στη Λέσβο
Η Ένωση Θεατρικών και Πολιτιστικών Σωματείων Λέσβου ανακοινώνει την αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων της 27ης και 28ης Μαρτίου 2026, σε Μυτιλήνη και Καλλονή αντίστοιχα, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου.
Με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, η ΘΕΣΙΣ εκφράζει τη συμπαράστασή της στους κτηνοτρόφους του νησιού μας, στους τυροκόμους, στους παραγωγούς, σε όσους θίγονται, καθώς η Λέσβος βρίσκεται αυτή την περίοδο σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση λόγω των κρουσμάτων αφθώδους πυρετού. Ο πρωτογενής τομέας δοκιμάζεται σοβαρά και δεν μπορούμε να παραμείνουμε αμέτοχοι.
Άλλωστε, μέλη της ΘΕΣΙΣ αποτελούν και θεατρικές ομάδες που δραστηριοποιούνται σε καθαρά κτηνοτροφικές περιοχές του νησιού, γεγονός που καθιστά την παρούσα συγκυρία ακόμη πιο άμεση και προσωπική για όλους εμάς.
Είμαστε όλοι μαζί.
Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τον επαναπρογραμματισμό των εκδηλώσεων.
ArrayΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου/ Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2026 – Λήμνος
01.05.2026 - 2:00 μμ


























