Τρίτη 21.04.2026

Τελικά τι γίνεται στην Αστυνομία;

top

Μαζεμένες είναι οι υποθέσεις διαχείρισης της Αστυνομίας στη Λέσβο, που προβληματίζουν..

  1. Προχθές είχαμε τα πρόστιμα στους καταστηματάρχες στην Επάνω Σκάλα..
  2. Πριν 10 ημέρες είχαμε στην Καλλονή πάρτι σε μαγαζί..
  3. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, υπήρξαν πρόστιμα σε κόσμο , όπως σε συγκεκριμένα ορεινά χωριά, που ήταν αχρείαστα ,σε συνδυασμό με την ελλιπή παρουσία της σε συγκεκριμένες πορείες που πραγματοποιήθηκαν.
  4. Υπάρχουν ζωοκλοπές συνέχεια, που τις έχουμε καταγγείλει πολλές φορές, αλλά καμία σύλληψη δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής..
  5. Κάκιστη η παρουσία της αστυνομίας πέρυσι τους μήνες Οκτώβριο-Νοέμβριο , κατά τη διάρκεια του πρώτου φθινοπωρινού  lockdown ,  όπου στα μαγαζιά ο κόσμος ήταν όρθιος και έκανε πάρτι και η Αστυνομία “σφύριζε κλέφτικα”.

 

Τα παράπονα είναι πολλά για το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου Ελευθέριο Ντουρουντού…

Τελικά τί γίνεται στην Αστυνομία;

 

“Ο Πόπωτας”

ΥΓ: Όσο και αν είμαι υπέρ της Ελληνικής Αστυνομίας, γιατί έχω στην οικογένειά μου άτομο που δουλεύει στην Αστυνομία, τα παραπάνω λάθη με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι “ο καπετάνιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του..”

ΥΓ2 : Οι αστυνομικοί λαμβάνουν εντολές.. Μη το ξεχνάμε αυτό.. Άρα το “ψάρι βρωμάει από το κεφάλι”..

 

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ