Σάββατο 24.10.2026

Εθελοντικός Καθαρισμός στην Ευρειακή για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021, συνδιοργανώνει με τον Αντιδήμαρχο Γέρας, Παράσχο Μανούσο και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Παλαιοκήπου, Ευστράτιο Καραβασίλη, εθελοντικό καθαρισμό, προσκαλώντας όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία αυτή.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στην οργανωμένη παραλία της Ευρειακής, στην θέση «Ξέρες», το Σάββατο 05/06/2021 και ώρα 08:00.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα με τις οδηγίες αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19.

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2:00 μμ

Σε εργασίες επισκευής και αντικατάστασης παγκακιών στο λιμάνι και σε άλλα σημεία της Παναγιούδας, καθώς και στην επισκευή μικρών καλαθιών απορριμμάτων, προχώρησαν εθελοντές σε συνεργασία με την Κοινότητα και τον πρόεδρο του χωριού. Η δράση πραγματοποιήθηκε με προσωπική εργασία, εθελοντική προσφορά και ίδια μέσα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Μυτιλήνης ή διάθεση δημοτικού προσωπικού. Ανακαλύψτε και άλλα Τοπικές ειδήσεις Λέσβου Ειδησεογραφική ιστοσελίδα Διαδικτυακή τηλεόραση Οι παρεμβάσεις έχουν στόχο τη βελτίωση της εικόνας του οικισμού και της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Η Κοινότητα Παναγιούδας ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, διαθέτοντας τον χρόνο και την προσωπική τους εργασία για τη βελτίωση του χωριού.