Τρίτη 30.04.2024

Ο κορονοϊός δεν πολεμιέται με καπρίτσια, απειλές και κούφιες δηλώσεις

Η μάχη με τον κορονοϊό συνεχίζεται και θα συνεχιστεί ακόμη πιο σκληρά και καλό είναι να σταματήσουν οι ανορθογραφίες από όλες τις πλευρές.

Δεν υπάρχει χρόνος και χώρος για θυμούς μελών της Επιτροπής, για κούφιες απειλές από πολιτικούς, για αδιάφορα σφυρίγματα και για όλα όσα αντί να επιλύουν τα προβλήματα τα κάνουν ακόμη χειρότερα.

Πρέπει όλοι να σταματήσουν να μιλούν πολλοί και όταν το κάνουν να βρίσκουν τον τρόπο να επικοινωνούν αυτό που θέλουν όπως πρέπει προκειμένου ο κόσμος να παίρνει το σωστό μήνυμα.

Θέλετε παράδειγμα; Τα όσα είπε σε λίγες λέξεις ο Χρήστος Μάστορας είχαν περισσότερη απήχηση από πολλά που ακούγονται τον τελευταίο καιρό.  

Ο πόλεμος με τον κορονοϊό έχει καθημερινές και σκληρές μάχες και δεν περισσεύει κανείς για να μείνει απέξω. Ολοι πρέπει να είμαστε μαζί προκειμένου κάποια στιγμή να απαλλαχτούμε από την πανδημία.

Αυτή η στιγμή δεν έχει φτάσει ακόμη και θα χρειαστεί να γίνουν πολλά, αλλά δεν θα καταφέρουμε τίποτα αν ο κανένας τραβάει τον δικό του δόμου.

Για αυτό τον λόγο όλοι, λοιμωξιολόγοι, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, πολίτες θα πρέπει να έχουν στο νου τους ότι όσα πουν θα πρέπει να έχει θετικό αντίκτυπο και όχι αρνητικό.

Ακόμη και μία λέξη αρκεί για να φέρει αντίθετα αποτελέσματα και δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο για να συμβεί αυτό.

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://eleftherostypos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ