ΛΗΜΝΟΣ & ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ - 26/07/2021 - 1:30 μμ
Η Λημνιά αθλήτρια Μαρία Τσάκωνα εκπροσωπεί την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο!
Η Υπεραθλήτρια της διεθνούς κολύμβησης Μαρία Τσάκωνα η κόρη του Τσάκωνα Ιωάννη γέννημα θρέμμα από την Λήμνο μας κάνει ακόμα μια φορά υπερήφανους!

Αφού προκρίθηκε στους Παραολυμπιακούς αγώνες ΤΟΚΥΟ 2020 στο άθλημα της κολύμβησης, όπως εγκρίθηκε ομόφωνα από την Ολομέλεια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) και ανήκει στις Αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την Χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΥΟ 2020 και συγκεκριμένα ως αθλήτρια της Κολύμβησης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας!
Να θυμίσουμε ότι η Μαρία είναι μια Υπεραθλήτρια της διεθνούς κολύμβηση κατακτώντας συνολικά έξι μετάλλια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων κολύμβησης ατόμων με αναπηρία (WORLD JUNIORS GAMES) στο Stadskanaal της Ολλανδίας, στο Μεξικο ανακηρύχθηκε επίσημα δεύτερη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.
Έχει καταρρίψει έξι πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία των γυναικών και κατακτήσει πανελλήνιες νίκες!
Μπράβο Μαρία Καλή επιτυχία!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε την 88 Στρατιωτική Διοίκηση Λήμνου.
17.08.2026 - 2:00 μμ
Ανεβαίνει η ακτοπλοϊκή κίνηση στη Μύρινα – Καλύτερος ο Ιούλιος του 2026 από πέρυσι
16.08.2026 - 11:11 πμ


























