ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ - 29/01/2021 - 7:45 πμ
Ταραντίλης: Αδιανόητες οι εικόνες συγχρωτισμού στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο
«Είναι αυτονόητο ότι η κυβέρνηση σέβεται πλήρως το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι. Είναι επίσης όμως αυτονόητο και δεδομένο ότι πρέπει να προστατευθεί η δημόσια υγεία», δήλωσε ο Χρήστος Ταραντίλης.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Για τις σημερινές αδιανόητες εικόνες συγχρωτισμού στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο φέρουν ευθύνη όσοι επενδύουν σε μια τεχνητή όξυνση, αδιαφορώντας προκλητικά για τους υγειονομικούς κινδύνους. Είναι οι ίδιοι άλλωστε που καταγγέλλουν συνέχεια την κυβέρνηση για κάθε μέτρο που λαμβάνει. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν».
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα παρατηρήθηκαν εικόνες μεγάλου συνωστισμού στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου, το οποίο ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 4:00 το απόγευμα.

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.iefimerida.gr
Array
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πότε θα δουν χρήματα οι δικαιούχοι
23.08.2026 - 1:00 μμ
Επίδομα παιδιού: Συμπληρωματική πληρωμή 150 ευρώ για όσους δεν έλαβαν ενίσχυση
23.08.2026 - 10:00 πμ
Πετρέλαιο: Παράταση της επιδότησης στο diesel εξετάζει η κυβέρνηση
23.08.2026 - 9:00 πμ


























