ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΕΣΒΟΣ, ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - 22/09/2021 - 11:00 πμ
Η Αλεξανδρή σε συνεργασία με την «ΕΥΔΑΙΜΟΝΊΑ» Α.Μ.Κ.Ε ενισχύουν τις εθελοντικές ομάδες του Δήμου Μυτιλήνης
Η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού Δήμητρα Αλεξανδρή σε συνεργασία με την «ΕΥΔΑΙΜΟΝΊΑ» Α.Μ.Κ.Ε υλοποιούν πρόγραμμα ενίσχυσης των εθελοντικών ομάδων του Δήμου Μυτιλήνης με ειδικό ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό παροχής πρώτων βοηθειών.
Την Τρίτη 21/09/2021 παραδόθηκαν τα πρώτα δύο σακίδια στην Ειδική Ομάδα Εθελοντών Λέσβου – Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Γέρας και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν οι λοιπές εθελοντικές ομάδες.

Με την παρούσα δράση εγκαινιάζεται μια συνεργασία των δύο φορέων που θα επεκταθεί τις επόμενες εβδομάδες με δωρεάν ιατρικούς ελέγχους, προμήθεια και χορήγηση εξειδικευμένων και ακριβών φαρμάκων σε χρήζοντες βοήθεια συμπολίτες μας.
Η Αντιδήμαρχος
Αλεξανδρή Δήμητρα
ArrayΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαθητική εικαστική έκθεση στο Τσαρσί Χαμάμ με έμπνευση από τον Γεώργιο Ιακωβίδη
04.05.2026 - 11:00 πμ
23χρονος χειριστής λέμβου συνελήφθη για παράνομη μεταφορά 17 μεταναστών στη Λέσβο
03.05.2026 - 4:37 μμ


























