Σάββατο 24.10.2026

Μήνυμα του Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη με αφορμή τον σημερινό εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας χαιρετίζω τις γυναίκες, μητέρες, συζύγους, εργαζόμενες που μάχονται για έμφυλη ισότητα σε όλους τους τομείς παρόλα τα στερεότυπα και τις κοινωνικές διακρίσεις και αποδεικνύουν καθημερινά ότι η δύναμη δεν έχει φύλο.

Σας καλώ λοιπόν, όλοι, ενωμένοι να ενισχύσουμε το κίνημα STRONGE ME και όλοι μαζί να φωνάξουμε «Είσαι δυνατή. Μην το ξεχνάς!..» υποστηρίζοντας όπου χρειαστεί έμπρακτα, κυρίως, τις γυναίκες της διπλανής πόρτας που υφίστανται κάθε μορφή βίας, σπάζοντας τη συνένοχη σιωπή.

Θέλω, τέλος, να υπενθυμίσω σε όλες τις γυναίκες που είναι θύματα βίας οποιασδήποτε μορφής, ότι τόσο εγώ προσωπικά όσο και όλες οι δομές του Δήμου είμαστε παρόντες για να παράσχουμε άμεση και κάθε είδους βοήθεια σε όποια γυναίκα τη χρειαστεί.

Χρόνια Πολλά !

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2:00 μμ

Σε εργασίες επισκευής και αντικατάστασης παγκακιών στο λιμάνι και σε άλλα σημεία της Παναγιούδας, καθώς και στην επισκευή μικρών καλαθιών απορριμμάτων, προχώρησαν εθελοντές σε συνεργασία με την Κοινότητα και τον πρόεδρο του χωριού. Η δράση πραγματοποιήθηκε με προσωπική εργασία, εθελοντική προσφορά και ίδια μέσα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Μυτιλήνης ή διάθεση δημοτικού προσωπικού. Ανακαλύψτε και άλλα Τοπικές ειδήσεις Λέσβου Ειδησεογραφική ιστοσελίδα Διαδικτυακή τηλεόραση Οι παρεμβάσεις έχουν στόχο τη βελτίωση της εικόνας του οικισμού και της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Η Κοινότητα Παναγιούδας ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, διαθέτοντας τον χρόνο και την προσωπική τους εργασία για τη βελτίωση του χωριού.