ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΛΕΣΒΟΣ - 12/03/2022 - 8:30 πμ
Α ΕΠΣΛ: Ενδιαφέρον σε όλα τα γήπεδα
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι περισσότερες αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής στην Α ΕΠΣΛ η οποία θα διεξαχθεί σε δύο μέρη.
Το Σάββατο στις 15:30, ο Διαγόρας θα παίξει στο γήπεδο του με τον Ανδρονικά, ο Οδυσσέας Ελύτης θα υποδεχθεί τον Αετό, ενώ στην Καλλονή Απόλλων και Αρίων θα κοντραριστούν για τους τρεις βαθμούς της νίκης σε έναν αγώνα “τελικό” και για τις δύο ομάδες.
Την Κυριακή την ίδια ώρα, η Αναγέννηση θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Προοδευτική έτσι ώστε να απομακρυνθεί περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού, ο Κεραυνός που χρειάζεται επίσης πόντους θα φιλοξενηθεί από τον Ατρόμητο, ενώ σκληρή μάχη αναμένεται στο γήπεδο Πλωμαρίου ανάμεσα στον Αιγέα και τη Φίλια, όπως και στην Αγιάσο με τον Όλυμπο να υποδέχεται τον Μεσότοπο.
Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :
Array

























