Πέμπτη 18.08.2022

Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Κατάρτισης “Μείωση κινδύνου διασποράς κορονοιού στον κλάδο της εστίασης

top

Η Εταιρεία Έρευνας, Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Μεσογειακό Ινστιτούτο Μάθησης , και το Σύλλογος Ασπίδα : καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας Μυτιλήνης, ανακοινώνει την έναρξη του νέου προγράμματος κατάρτισης “ΜΕΙΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ”.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη διασφάλιση της ποιότητας, την προσφορά ασφαλών υπηρεσιών και προϊόντων και την προστασία καταναλωτή και προσωπικού σε επιχειρήσεις εστίασης. Καταρτίζει τους υπεύθυνους λειτουργίας σε γενικά και σε ειδικά θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, χώρων και προσωπικού στην εποχή του κορονοϊού, σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της κουζίνας, του σερβιρίσματος, και γενικά της λειτουργίας χώρων εστίασης.

Η διάρκεια του Προγράμματος είναι 5 ώρες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε δύο απογεύματα. Η αξιολόγηση και πιστοποίηση των γνώσεων θα γίνει με τεστ πολλαπλών επιλογών. η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από απόσταση μέσα από πλατφόρμες τηλεκατάρτισης.

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν ως την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2021.

Το κόστος συμμετοχής στη κατάρτιση είναι 45€ και 35€ για τα μέλη του Συλλόγου ΑΣΠΙΔΑ.

Μετά το πέρας του Προγράμματος θα δωθεί ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ των αποκτηθέντων προσόντων στην ΜΕΙΩΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ή/και υπεύθυνους λειτουργίας μονάδων εστίασης όπως εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, καφετέριες κ.ά.

 

πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://eloris.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ