Σάββατο 24.07.2021

Ανάγκη στελέχωσης των υπηρεσιών της Κοινότητας και του ΚΕΠ επισημάνει η Λαϊκή Συσπείρωση Αγιάσου

 

Η Λαική Συσπείρωση Αγιάσου εδώ και καιρό είχε επισημάνει την ανάγκη στελέχωσης των υπηρεσιών της Κοινότητας και του ΚΕΠ. Δεν είναι τυχαίο που στην τελευταία προκύρυξη μέσω ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις στα ΚΕΠ, δεν προβλέπεται ούτε μια θέση για όλο το νησί της Λέσβου.

Η εικόνα της καθημερινότητας στο Δήμο και τις Κοινότητες, ως προς τη στελέχωση, είναι αποκαρδιωτική και εξοντωτική για τους  εργαζόμενους.

(απόσπασμα από την πρόσκληση για Συμβούλιο το Φεβρουάριο 2021) όπου η Λαική Συσπείρωση Αγιάσου βάζει το θέμα στο συμβούλιο για συζήτηση.

“ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΑΛΤΙΠΑΓΓΩΝ  Ή ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ”

 

Η πρόεδρος της Κοιν. Αγιάσου σε συνέντευξη που έδωσε σε τοπικό site, παραδέχτηκε ότι το Κοινοτικό κατάστημα στην Αγιάσο δεν έκλεισε αλλά λειτούργησε με εθελόντρια!!!

«Πήρα μια κοπέλα, προσέλαβα, δούλεψε εθελοντικά, εκπαιδεύτηκε» ακούσαμε από τη πρόεδρο να αναφέρει. «Αν ερχόταν (σ.σ. η Λαϊκή Συσπείρωση)   να μου πουν ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού θα το ασπαζόμουνα και θα το δεχόμουνα» συνεχίζει…

Χαρακτηρίζει «Άνανδρη τη λεζάντα “Έκλεισε ο δήμος” . Το διαψεύδω και με στοιχεία» λέει αργότερα.

Λόγια που δείχνουν πανικό και χάσιμο ψυχραιμίας.

Αν μας κατηγορείς για ανηθικότητα στο τρόπο αντιπολίτευσης, εξήγησε στον λαό της Αγιάσου πόσο ηθικό και νόμιμο ήταν να λειτουργεί το Κοινοτικό Κατάστημα χωρίς υπάλληλο;

Με ποιόν δικαίωμα  και ποιόν ενημερώσατε για να κάνετε αυτή τη παράνομη και επικίνδυνη ενέργεια σας  να αναθέσατε σε δικό σας ” εθελοντή” να χειριστεί έγγραφα του Δημοσίου διαβαθμισμένα;

Δεν κατανοείτε ότι αυτές οι αυθαιρεσίες σας δείχνουν ανευθυνότητα και κινούνται στα όρια παρέμβασης της Δικαιοσύνης;

Καλούμε την πρόεδρο και τα μέλη της  Κυβερνητικής  παράταξης  να απαντήσουν:

Τι ενέργειες έκαναν αφού ήξεραν ότι θα μείνει χωρίς υπάλληλο το κοινοτικό Κατάστημα Αγιάσου;

Σε ποιόν απενθύνθηκε  και τι της απάντησαν; Ποιόν ενημερώσατε; Ποιός αναλαμβάνει την ευθύνη γι’ αυτή τη παρανομία;

Σχετικά με το “Ομπρελάδικο ” της Αγοράς,που σας καλούσαμε να δώσετε πρώτη το καλό  παράδειγμα με την απομάκρυνση των ομπρελών πρόεδρε, η τελευταία ανάρτηση σας με τις “ασυνάρτητες” δικαιολογίες(;) σας,κάνατε καθαρό σε όλους μας ότι το τελευταίο που σας ενδιαφέρει είναι το Παραδοσιακό του χωριού μας,που θα έπρεπε  να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.

Όσο για την τελευταία διήμερη διακοπή της υδροδότησης της Αγιάσου,έλλειψη ενημέρωσης και το αλαλούμ των δηλώσεων προκαλούν τον γέλωτα.

Για όλα τα παραπάνω και λαβάνοντας υπόψιν μια “αινιγματική “,  “απρεπή” και”επικίνδυνα κακόβουλη” ανάρτηση σας με κουτάκια ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ,νομίζουμε όπου να είναι, με αυτά που κάνετε και λέτε, μπορεί να σας χρειασθούν. Φυλάξτετα. Κάτι ξέρατε εσείς !!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ