ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ - 03/01/2021 - 3:47 μμ
Ανασχηματισμός ! Τι έχουμε μάθει πίσω από τις πόρτες;
Αντίστροφη μέτρηση για το ανασχηματισμό της Κυβέρνησης ετοιμάζει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι διαβουλεύσεις είναι πολλές ,αλλά μόνο ο ίδιος γνωρίζει το τελικό σχέδιο του νέου ανασχηματισμού.
Έχοντας το δικό του “βαθμολόγιο” ετοιμάζει αρκετές αλλαγές όπως μαθαίνουμε.
2-3Υπουργοί αναμένεται να φύγουν ή να υποβαθμιστούν σε Υφυπουργοί.
2-3 Υφυπουργοί αναμένεται να αναβαθμιστούν
Αρκετά νέα πρόσωπα και δη κοινοβουλευτικοί θα γίνουν υφυπουργοί
Οι σίγουροι που μένουν:
Κυριάκος Πιερρακάκης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης,Χρήστος Σταικούρας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Νίκος Δένδιας, Λίνα Μενδώνη , Κώστας Καραμανλής , Κώστας Τσιάρας, Άδωνις Γεωργιάδης,Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Νότης Μηταράκης.
Ποιοι μετακομίζουν:
Ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για άλλο Υπουργείο ο Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης.
Το στοίχημα: Σίγουρα ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι η Νίκη Κεραμέως, όπου οι πληροφορίες μας θα μείνει στη θέση της. Το ίδιο ισχύει και για τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, που γνωρίζουμε ότι θα μείνει στο πόστο του!
Η έκπληξη: Ο Τάκης Θεοδωρικάκος θεωρείται ότι αναμένεται να φύγει από το Υπουργείο Εσωτερικών!
Ποιοι μπαίνουν:
Παρατηρώντας το χάρτη βλέπουμε ότι ολόκληροι νομοί δεν έχουν Υφυπουργό ή Υπουργό, άρα μπορεί να δούμε σίγουρα υφυπουργούς από την Α Πειραιώς, Λάρισα, τη Μαγνησία, Αχαΐας, Κοζάνη, Πιερίας, Φωκίδας ή την Αιτ/νία. Κρατήστε τα ονόματα των Κώστα Κατσαφάδου, Στέλιου Πέτσα,Κέλλα Χρήστου, Ζέτας Μακρή,Χριστίνας Αλεξοπούλου και του Μπουγά Ιωάννη, όπως και του Θοδωρή Ρουσόπουλου από το Βόρειο τομέα της Β Αθηνών,του Γιώργου Κώτσηρα από τη Δυτική Αττική αλλά και του Άγγελου Συρίγου από την Α Αθήνας.
Κρατήστε και το όνομα του Βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Ταραντήλη!
Επιπλέον μυστικά:
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Σπήλιος Λιβανός είναι από τους επικρατέστερους για τη συμμετοχή τους στην Κυβέρνηση, όπως επίσης αναμένεται να δούμε και αρκετές αλλαγές γένους θηλυκού.
Άγνωστοι “Χ”
Άγνωστο είναι το μέλλον για τους Υπουργούς Βρούτση, Θεοχάρη ,καθώς υπάρχουν αρκετά παράπονα ως προς τη διοίκηση των Υπουργείων τους. Ίσως τους δούμε σε άλλα Υπουργεία ως υφυπουργούς!
Θα υπάρξουν και νέες εκπλήξεις από εξωκοινοβουλευτικούς από τους χώρους του λεγόμενου “κέντρου” ,αλλά και τεχνοκρατών που θα ενισχύσουν τη Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο δεύτερο μισό της θητείας τους.
ΥΓ: Όλες οι πληροφορίες μπορούν να αναθεωρηθούν άμεσα, καθώς ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αρέσκεται στο να κάνει εκπλήξεις και να τοποθετεί άτομα σε θέσεις , που πολλές φορές δεν ακούγονται!
Οψόμεθα!
“ο ποντικομικρούλης”
πηγή φωτογραφίας : https://www.iefimerida.gr/
ArrayΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Πράσινο φως» για τη διαχείριση των νεκροταφείων από τον Δήμο Μυτιλήνης
19.03.2025 - 8:00 πμ
Επίσκεψη του Προεδρείου της ΔΕΔΑΠΑΛ στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Λήμνου
17.06.2024 - 7:25 μμ
Ο Βελόπουλος “σκίζει” τη συμφωνία των Πρεσπών
16.05.2024 - 11:00 πμ

























