Τετάρτη 06.07.2022

Ανδρουλάκης: Σε ποια περιφέρεια θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές – Οι συμβολισμοί, η τακτική και τα σενάρια

Οι σκέψεις του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Την περιφέρεια

στην οποία θα πολιτευθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης αναζητούν εναγωνίως κυρίως τα νυν μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ανδρουλάκης κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης και πάντα, λένε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, υπάρχει η πιθανότητα να το επιλέξει για συναισθηματικούς, αλλά ταυτόχρονα και αυτονόητους εκλογικούς λόγους.

Μια δεύτερη, συμβολική κυρίως επιλογή που έχει συζητηθεί είναι ο Νότιος Τομέας της Β’ Αθηνών, που ήταν και η εκλογική περιφέρεια της ΦώφηςΓεννηματά. Τέλος, διακινούνται και σενάρια που κάνουν λόγο για πιθανήυποψηφιότητα και στην Ανατολική Αττική, όπου σήμερα το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Εκεί, πέραν του νυν γραμματέα, Μανώλη Χριστοδουλάκη, που θα είναι υποψήφιος, δεν υπάρχει κάποιο άλλο ισχυρό όνομα και, κατά συνέπεια, η παρουσία της ηγεσίας θα μπορούσε να ενισχύσει σημειολογικά το κόμμα.

Σε μεγάλη αγωνία

Ηράκλειο, Νότιος Τομέας της Β’ Αθηνών και Ανατολική Αττική θα μπορούσαν να είναι οι τρεις επιλογές του κ. Ανδρουλάκη, ωστόσο ο ίδιος αναμένεται να πάρει και να ανακοινώσει τις οριστικές αποφάσεις του πιο αργά και, πάντως, κοντά στις εκλογές. Έως τότε, νυν βουλευτές και υποψήφιοι θα κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :
https://www.parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ