Κυριακή 25.02.2024

Αντώνης και Σταύρος Φυλλαδίτης: Δυο Λημνιοί πίσω από τη λάμψη υπερπαραγωγών του Χόλυγουντ

Ο Αντώνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Αφρική, όπου έζησε με τους γονείς του μέχρι τα 9 του χρόνια. Έπειτα, επέστρεψαν στην Ελλάδα όπου λίγο αργότερα γεννήθηκε ο Σταύρος.

Μεγαλώνοντας μεταξύ Κορνού και Μύρινας, είχαν ως κύρια πηγή διασκέδασης τις ταινίες, τα βιντεοπαιχνίδια, τα κινούμενα σχέδια και οτιδήποτε άλλο σχετίζονταν τότε, με την πληροφορική και τους υπολογιστές.

Αρχές του 2000, ο Αντώνης έφυγε από τη Λήμνο και σπούδασε στην Αθήνα  3D Animation. Μετά την αποφοίτησή του, άρχισε να εργάζεται σε διάφορους κλάδους όπου εφαρμόζονταν το 3D Animation, όπως σε αρχιτεκτονικά γραφεία, εταιρείες βιντεοπαιχνιδιών και εταιρείες γυρισμάτων τηλεοπτικών διαφημίσεων.

Ο καιρός περνούσε και ο Σταύρος μετακόμισε στην Αθήνα για να εργαστεί δίπλα στον αδελφό του στον χώρο της τηλεοπτικών  διαφημίσεων.

Μαζί δούλεψαν για σχεδόν 10 χρόνια σε αμέτρητες διαφημίσεις, εγχώριες αλλά και από το εξωτερικό.  Όμως το όνειρό τους δεν είχε υλοποιηθεί ακόμη και έτσι ήταν η ώρα για το επόμενο ρίσκο που θα τους έφερνε πιο κοντά στον στόχο: να δουλέψουν για ταινίες του σινεμά και για μεγάλες παραγωγές. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ