Πέμπτη 20.01.2022

Απάντηση Βέρρου στην σημερινή ανακοίνωση του Χήρα

Μετά τα πρωτοφανή καμώματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, επανέρχεται σήμερα η μείζων αντιπολίτευση με επικεφαλής τον κ. Χήρα και μετά της συνδρομής του “όψιμου συμβούλου” του (ο οποίος χαίρει απολύτου εντοπιότητας για πάσα χρήση), να συνεχίσει την προσφιλή τακτική της άκριτης καταγγελίας, με τον χαρακτηριστικό του ασύντακτο τρόπο γραφής. 
 
Στη Σαββατιάτικη ανακοίνωση του κ. Χήρα, που μας κάνει να ξεφύγουμε από τη μελαγχολία των ημερών αργίας που ακολουθούν τις γιορτές, παρατηρούμε τα εξής:
 
1) Τελικά ο κ. Χήρας συμπαθεί τους ντόπιους και τους πολύτεκνους, αλλά δεν θέλει η ιδιαιτερότητά τους αυτή, να αποτελεί όρο σε προκήρυξη μόνιμης θέσης προσωπικού.
 
2) Ο κ. Χήρας στην μοναδικής του έμπνευσης καταγγελία, καταφέρνει να ανακατέψει μήλα με πορτοκάλια. Οι ειδικοί και επιστημονικοί σύμβουλοι αναφέρονται στον εκάστοτε δήμαρχο και διορίζονται με όρους εντελώς διαφορετικούς από τους μόνιμους υπαλλήλους. Πάντως στον κ. Χήρα που μας ενημερώνει πως έχει προσβάσεις εκεί,  θα του προτείναμε να ζητήσει να βγαίνει και ο Δήμαρχος μέσω ΑΣΕΠ. Αν και σε αυτήν την περίπτωση, φοβόμαστε ότι πάλι θα χάσει. 
 
3) Ο κ. Χήρας απέναντι στο γεγονός ότι από τις 32 θέσεις μονίμων υπαλλήλων (για πολλές ειδικότητες) που ζητήσαμε, μας εγκρίθηκαν μόλις δύο (2), επιμένει να καταγγέλλει “φωτογραφικές προσλήψεις” του… ΑΣΕΠ.
 
4) Το ότι ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης μας κατηγορεί για πολιτικές σκοπιμότητες, ευρισκόμενος σε μια κομματική παράταξη (αν και το θυμάται όποτε τον βολεύει), προκαλεί μόνον θυμηδία.
 
5) Για τα θέματα του Δήμου που απαιτείται σαφής τοποθέτηση και σοβαρότητα, ο κ. Χήρας επιβεβαίωσε τελικά τους λόγους που επισκέφτηκε το Αφεντέλι. Είτε πήγε ως χειμερινός κολυμβητής, είτε για να πετάξει αητό…
 
Καλό Σαββατοκύριακο κύριε κ. Χήρα. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ