Δευτέρα 17.06.2024

Από τον πολακισμό έως τον… χρυσαυγιτισμό

Εκθετος για ακόμη μία φορά ο Στέφανος Κασσελάκης. Απόλυτα λογικό, αφού προσπάθησε να παίξει και πάλι μόνο με επικοινωνιακούς όρους. Τα έκανε μπάχαλο με το υποτιθέμενο «πόθεν έσχες».

 

ΤΑ πράγματα είναι απλά στην πολιτική, όπως και στη ζωή. Οταν κάθε μέρα ο Στέφανος Κασσελάκης λέει… ό,τι να ’ναι, τότε είναι βέβαιο πως θα πέσει σε αντιφάσεις. Πως θα πάει από ψέμα σε ψέμα. Ας αφήσουμε, όμως, στην άκρη την υπόθεση της περιουσιακής κατάστασης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι κι αλλιώς, θα έρθει και θα ξαναέρθει στην επικαιρότητα.

ΕΙΝΑΙ κάτι άλλο, που κάνει ο κ. Κασσελάκης και είναι ακόμα πιο ντροπιαστικό. Είναι η γλώσσα που χρησιμοποιεί όταν κάνει ομιλίες ή δίνει συνεντεύξεις.

ΣΤΗ Θεσσαλονίκη αποκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη… Αλ Καπόνε. Ναι, βέβαια, μετά από 24 ώρες προσπάθησε να τα γυρίσει. Αλλά, είπαμε, έτσι είναι αυτά. Από το ένα ψέμα στο άλλο.

ΣΕ συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε για «προδότες» πολιτικούς, που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό. Ενώ, πριν από λίγες ημέρες είχε αποκαλέσει «δολοφόνους» τους υπουργούς που «σκότωσαν παιδιά» στα Τέμπη.

ΕΧΕΙ πει και άλλα πολλά. Πάντοτε με αυτό το ύφος. Εχει υιοθετήσει πλήρως τον τραμπισμό. Μόνο που οι συγκεκριμένες φράσεις θυμίζουν πολύ την περίοδο 2010-2015. Τότε που κάποιοι κραύγαζαν «προδότες κουφάλες, έρχονται κρεμάλες». Τότε που η Χρυσή Αυγή έλεγε πως θα «ξεβρομίσει» τον τόπο.

ΝΑΙ, δυστυχώς, τα ίδια λέει και ο κ. Κασσελάκης. Πως θέλει να «καθαρίσει» την Ελλάδα. Εχει ως στρατηγική ένα μιξ με μπόλικο από lifestyle και social media, ρίχνει λίγο προκυβερνητικό τσιπροβαρουφακικό ΣΥΡΙΖΑ, υποσχόμενος πως θα λύσει όλα τα προβλήματα, φορτώνοντας τη χώρα με ένα πρόγραμμα ύψους 45 δισεκατομμυρίων και στο τέλος το «πασπαλίζει» με τοξικο-διχαστικές κορόνες που ξεκινούν από τον πολακισμό και φτάνουν έως τις παρυφές του χρυσαυγιτισμού.

ΚΑΙ είναι ντροπή και για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που κάθονται σιωπηλοί και δεν λένε μια κουβέντα. Φοβούνται ή μήπως περιμένουν την Κυριακή των ευρωεκλογών και το αποτέλεσμα; Θα φανεί σε τέσσερις ημέρες.

ΠΑΝΤΩΣ αυτή η κατρακύλα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει κάπως να σταματήσει. Και ο καλύτερος τρόπος είναι η απάντηση των ψηφοφόρων.

πηγή: eleftheros typos

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ