Παρασκευή 09.06.2023

Αρσάκειο: Οι γονείς του 15χρονου θα ζητήσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά των «νταήδων» συμμαθητών

Αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους οι γονείς του 15χρονου

Ασφαλιστικά μέτρα κατά των «νταήδων» συμμαθητών του 15χρονου γιού τους, στον οποίο έκαναν bullying, είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν οι γονείς του.

Ειδικότερα, από χθες έχει ξεκινήσει για την υπόθεση bullying στο Αρσάκειο η εξέταση των 6 ατόμων που ασκούσαν bullying στον 15χρονο, διαδικασία η οποία θα συνεχιστεί και σήμερα. Αφού ολοκληρωθεί η εξέταση τους, θα κληθεί να μιλήσει ο 15χρονος για τα όσα συνέβησαν και έπειτα θα αποφανθούν ο Σύλλογος των Διδασκόντων μαζί με την Διευθύντρια και την νομική σύμβουλο ποιο θα είναι το μέλλον για αυτά τα έξι παιδιά.

Οι γονείς του 15χρονου έχουν στο πλευρό τους τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και ζητούν να αποπεμφθούν τα παιδιά αυτά από το σχολείο.

Η μητέρα του 15χρονου μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS για την υπόθεση και αναφέρεται σε μία ενέργεια που έγινε από το σχολείο τον περασμένο Νοέμβριο για τον σχολικό εκφοβισμό.

«Το τμήμα του παιδιού μου γύρισε ένα βιντεάκι το οποίο ήταν αμοντάριστο. Την Παρασκευή, η υπεύθυνη του τμήματος του παιδιού μου, θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να επαναφέρει το θέμα, που τόσο καιρό δεν έχει ασχοληθεί κανείς, να το μοντάρουν και να το στείλουν για να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό για τον σχολικό εκφοβισμό.

»Ο γιος μου τη ρώτησε εάν θεωρεί ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, να μπουν οι μαθητές σε αυτήν τη διαδικασία και μάλιστα να διεκδικήσουν βραβείο για τη διαχείριση του bullying και η απάντηση που έλαβε ήταν ότι είναι υπερβολικός. Υπερβολικό το παιδί μου. Που πριν από 10 ημέρες υπέστη όλα αυτά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

9:00 πμ

Moria Run 2023