Τρίτη 26.09.2023

Athens Flying Week: Ποια είναι η πιλότος που διοικεί την ομάδα επίδειξης των αμερικανικών F-35 – Δείτε βίντεο

Τρία F-35 της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας πέταξαν χθες το μεσημέρι πάνω από τον αθηναϊκό ουρανό στο πλαίσιο της Athens Flying Week 2023. Τα μαχητικά πέταξαν για περίπου 15 λεπτά πάνω τον ουρανό της Αθήνας και συγκεκριμένα στα 5.000 πόδια με αποτέλεσμα χιλιάδες Αθηναίοι να βγούν στα μπαλκόνια τους ακούγοντας τον εκκωφαντικό θόρυβο που έκαναν.

Στο Athens Flying Week έρχεται και το προηγμένο stealth μαχητικό πέμπτης γενιάς F-35 Lightning IIτης αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας (USAF). Η US Air Force F-35A Lightning II Demo Team θα είναι στην Τανάγρα με την πρώτη της γυναίκα στο πιλοτήριο του μαχητικού. Η έμπειρη Επισμηναγός Kristin «ΒΕΟ» Wolfe υπόσχεται να εντυπωσιάσει το κοινό με τις ικανότητές της.

Kristin_beo_Wolfe_1

Η Major Kristin «Beo» Wolfe είναι η διοικητής της ομάδας επίδειξης F-35, η οποία ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της μπαίνοντας στην Πολεμική Αεροπορία, αλλά πλέον δημιουργεί τη δική της κληρονομιά στο πιλοτήριο των πιο προηγμένων μαχητικών της Αμερικής.

UNITED STATES AIR FORCE FIRST FEMALE F35 DEMO PILOT - KRISTIN "BEO" WOLFE - AVIATION NATION 2022  4K

Ως ανώτερος πιλότος με περισσότερες από 1.000 ώρες πτήσης, η Επισμηναγός Wolfe έχει αποκτήσει εμπειρία πετώντας αεροσκάφη T-6, T-38C, F-22A και F-35A.

Aero India 23: Major Kristin "BEO" Wolfe conducts F-35A Lightning II Demo

Εισήλθε στο στρατό το 2011 και συνέχισε με εκπαιδεύσεις πιλότων και επιχειρησιακές αποστολές σε Τέξας, Φλόριντα και Βιρτζίνια. Τώρα υπηρετεί από την 388η Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση Hill στη Γιούτα. Ως διοικητής της ομάδας επίδειξης F-35, η Wolfe επιβλέπει ένα πλήρωμα που παρουσιάζει τις μοναδικές εναέριες δυνατότητες του μαχητικού πέμπτης γενιάς της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Δείτε βίντεο: Ποια είναι η πιλότος που διοικεί την ομάδα επίδειξης των αμερικανικών F-35

Ποια είναι η πιλότος που διοικεί την ομάδα επίδειξης των αμερικανικών F-35
ΠΗΓΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ