Σάββατο 22.06.2024

Χ.Ο.Λ Ήφαιστος και «Οι φίλοι Παιδικού Παιχνιδιού & Βιβλίου» ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ο  Σύλλογος  Φίλων Μουσείου Παιδικού Παιχνιδιού και Βιβλίου σε συνεργασία με τον Χ.Ο.Λ « Ο Ήφαιστος»,  πραγματοποιούν την εκδήλωση «Χορεύω Τραγουδώ Παίζω και Γελώ» το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, στον αύλειο χώρο του Μουσείου (παραλία Νέας Μαδύτου, πρώην κτηνιατρείο).

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν όλα τα παιδικά και εφηβικά τμήματα του Χ.Ο.Λ. «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ» και θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί απ όλη την Ελλάδα σ ένα «πάντρεμα» με παιχνίδια αλλοτινών εποχών.

Ο Χ.Ο.Λ «Ο Ήφαιστος», μεταξύ άλλων έγραψε σχετικά: «Το Μουσείο Παιδικού Παιχνιδιού είναι ένα από τα κυριότερα κοσμήματα του νησιού μας, καύχημα και καμάρι μας και στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι να το αναδεικνύουμε και να το κρατάμε «ζωντανό» με κάθε τρόπο.

Από δικής μας πλευράς είναι το ελάχιστο μικρό «δώρο» που μπορούμε να προσφέρουμε μέσα από τα παιδιά που πλαισιώνουν τα χορευτικά τμήματα του Ομίλου μας, τους χορούς, τα τραγούδια και τα παιχνίδια τους, στον  μεγάλο δωρητή κο Χρήστο Μπουλώτη. Η διάθεση μας αυτή αγκαλιάστηκε για δεύτερη χρονιά φέτος από το σύλλογο Φίλων του Μουσείου Παιδικού Παιχνιδιού και Βιβλίου και οφείλουμε να πούμε πως αυτή η συνεργασία μας τιμά ιδιαίτερα.

Σας περιμένουμε όλους σας σ ένα ταξίδι στο χώρο, στο χρόνο ,στις αναμνήσεις και στη νοσταλγία των παιδικών μας χρόνων».

IMG 1130

πηγή: limnos fm 100

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ