Σάββατο 24.10.2026

Χωρίς ρεύμα περιοχές του Κοντιά το Σάββατο

Με ανακοίνωσή της η τοπική ΔΕΔΔΗΕ κάνει γνωστή τη διακοπή ρεύματος το Σάββατο σε περιοχές του χωριού Κοντιά.

 

Πιο συγκεκριμένα:

Αγαπητοί πελάτες,
Η ανάγκη εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος:

ΚΟΝΤΙΑΣ η περιοχή του Γηπέδου, ο δρόμος προς το Συνοικισμό και ο δρόμος από περίπτερο προς Ζεματά, στις 16/10/21 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ από 08:00 π.μ. έως 12:00

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :
Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

2:00 μμ

Σε εργασίες επισκευής και αντικατάστασης παγκακιών στο λιμάνι και σε άλλα σημεία της Παναγιούδας, καθώς και στην επισκευή μικρών καλαθιών απορριμμάτων, προχώρησαν εθελοντές σε συνεργασία με την Κοινότητα και τον πρόεδρο του χωριού. Η δράση πραγματοποιήθηκε με προσωπική εργασία, εθελοντική προσφορά και ίδια μέσα, χωρίς οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Μυτιλήνης ή διάθεση δημοτικού προσωπικού. Ανακαλύψτε και άλλα Τοπικές ειδήσεις Λέσβου Ειδησεογραφική ιστοσελίδα Διαδικτυακή τηλεόραση Οι παρεμβάσεις έχουν στόχο τη βελτίωση της εικόνας του οικισμού και της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Η Κοινότητα Παναγιούδας ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, διαθέτοντας τον χρόνο και την προσωπική τους εργασία για τη βελτίωση του χωριού.