ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ - 29/01/2021 - 8:30 μμ
Χρηστίδης: Άμεση εφαρμογή του μέτρου της προσωρινής σύνταξης
Να εφαρμοσθεί αμέσως το μέτρο της προσωρινής σύνταξης, «χωρίς άλλες καθυστερήσεις», ζητά ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, με δήλωσή του.
Όπως σημειώνει, «χρειάστηκε η χθεσινή δημόσια παρέμβαση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, για να αναγκαστεί η κυβέρνηση να εξαγγείλει άρον άρον την χορήγηση προσωρινής σύνταξης, για όλους όσους εκκρεμεί η έκδοση της σύνταξης τους. Όμως επιβάλλεται το μέτρο αυτό -που αποτελεί προσωρινή ανακούφιση- να εφαρμοστεί άμεσα, χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Όχι να αποτελέσει η εξαγγελία επικοινωνιακό τρικ για τα ΜΜΕ».
Και φυσικά», καταλήγει ο κ. Χρηστίδης, «να επιταχυνθεί η οριστική έκδοση των συντάξεων. Αρκετά πια με τον κυβερνητικό εμπαιγμό σε εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους».
πηγή άρθρου και φωτογραφίας: https://www.parapolitika.gr
ArrayΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πότε θα δουν χρήματα οι δικαιούχοι
23.08.2026 - 1:00 μμ
Επίδομα παιδιού: Συμπληρωματική πληρωμή 150 ευρώ για όσους δεν έλαβαν ενίσχυση
23.08.2026 - 10:00 πμ
Πετρέλαιο: Παράταση της επιδότησης στο diesel εξετάζει η κυβέρνηση
23.08.2026 - 9:00 πμ


























