Κυριακή 19.05.2024

Διάκριση μαθητών/τριών του Γυμνασίου Μούδρου στον διαγωνισμό Φυσικής “Αριστοτέλης”2024

Το Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» συμμετείχε με πολυπληθή ομάδα στον Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» που πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαρτίου 2024 πανελλαδικά σε Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας, από το Τμήμα Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση.

Τρεις μαθητές και μαθήτριες ξεχώρισαν και με υψηλή βαθμολογία λαμβάνουν εύφημο μνεία: Κεχαγιάς Αργύριος από τη Γ΄ τάξη και Αλατερά Ειρήνη-Χρυσοβαλάντου και Λεβογιάννης-Ερημάκης Όλυμπος από τη Β΄ τάξη.

Το Γυμνάσιο Μούδρου ευχαριστεί τον Υπεύθυνο υλοποίησης του διαγωνισμού και διόρθωσης των γραπτών για το σχολείο εκπαιδευτικό κ. Γεώργιο Λάτσιο, καθηγητής Φυσικής.

«Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουμε τους μαθητές και τη μαθήτρια για τη διάκρισή τους και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο! Επίσης, σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν ευχόμαστε καλή συνέχεια και να μελετούν με αγάπη και αφοσίωση την επιστήμη της Φυσικής!», καταλήγει η ανακοίνωση του Σχολείου.

πηγή: limnos fm 100

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ