Κυριακή 22.05.2022

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: Ίσως να άφηνα την υπόθεση αν κλονιζόταν η σχέση εμπιστοσύνης με την εντολέα μου

Nέα συνέντευξη για την πολύκροτη υπόθεση Πάτρας έδωσε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας ΠισπιρίγκουΌθωνας Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στον Alpha, o δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα και τονίζει πως έχει πειστεί για την αθωότητά της.

Ειδικότερα ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει ότι οι διαδικασίες για το αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης κινούνται και ότι θα υποβληθεί μόλις ολοκληρωθούν.

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου που παραμένει στη φυλακή, έχει ζητήσει να γίνουν όλες οι διαδικασίες ώστε να αφεθεί ελεύθερη. Για την ώρα, παραμένει στο ειδικό κελί των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

«Θα άφηνα την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μόνο αν έβλεπα ότι κλονιζόταν η μεταξύ μας σχέση ειλικρίνειας. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα και, αντιθέτως, αυτά που μου έχει πει η κατηγορούμενη έχουν επιβεβαιωθεί από την έρευνα που διενεργείται», σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην εύρεση ουσίας στην Μαλένα, ο δικηγόρος επεσήμανε πως ο ίδιος δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο: «Οι πληροφορίες είναι πάντα τόσες πολλές και χρειάζεται να ερευνήσουμε την αλήθεια όλων αυτών», σημείωσε.

«Μελετώντας τη δικογραφία, προέκυψε από τις καταθέσεις ότι έχει γίνει δύο φορές γονιδιακός έλεγχος. Έχει ερευνηθεί το 80% των γονιδίων και θα ζητήσουμε την ολοκλήρωση του γονιδιακού ελέγχου, για να δούμε εάν θα προκύψει κάποιο νέο στοιχείο. Αυτό το 20% μπορεί να ανατρέψει την παρούσα εικόνα», είπε κλείνοντας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ