Τρίτη 03.10.2023

Δήλωση Δήμου Μυτιλήνης για την κεραία στο Πλωμάρι

 

Με αφορμή των δηλώσεων που γίνονται από υποψήφιο για τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και με στόχο να ενημερωθούν σωστά οι δημότες μας, σας πληροφορούμε για τα παρακάτω:

α) Με ενέργειες του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, εξασφαλίσθηκε δωρεάν παραχώρηση ιδιωτικής έκτασης 50 τ.μ. στη θέση ΒΙΓΛΑ της Δημοτικής Ενότητας (Δ.Ε) Πλωμαρίου, για την εγκατάσταση κεραίας λήψης και εκπομπής τηλεοπτικού σήματος για τις ανάγκες των Τοπικών Κοινοτήτων Πλωμαρίου, Πλαγιάς, Τρύγωνα, Ακρασίου και Μεγαλοχωρίου.

β) Με μέριμνα και δαπάνες του Δήμου Μυτιλήνης δημιουργήθηκε η υποδομή για την εγκατάσταση της κεραίας.

γ) Με μέριμνα του Δήμου Μυτιλήνης έχει εγκατασταθεί η κεραία.

δ) Με μέριμνα του Δήμου Μυτιλήνης συντάσσεται τοπογραφικό διάγραμμα για την έκδοση οικοδομικής άδειας μικρής κλίμακας και την υποβολή αιτήματος στον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε για ηλεκτροδότηση της κεραίας.

Με την ευκαιρία αυτή, σας πληροφορούμε ότι ο Δήμος Μυτιλήνης επικοινωνεί εγγράφως, από το Νοέμβριο του 2021, τόσο με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείου όσο και με την εταιρεία DIGEA για την εγκατάσταση αναμεταδοτών για τις περιοχές του Δήμου Μυτιλήνης που έχουν πρόβλημα τηλεοπτικής κάλυψης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ