Κυριακή 25.02.2024

Δήλωση του Στρατή Καραβασίλη για την υπογραφή εκπόνησης  μελέτης προστασίας και οδικής ασφάλειας της παραλειακής οδού Ευρειακής: Ξεκινήσαμε συντονισμένα, για να πετύχουμε όσα έχουμε δεσμευτεί

 

Η  εκπόνηση μελέτης  προστασίας και οδικής ασφάλειας της παραλειακής οδού Ευρειακής  υπεγράφη σήμερα, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024, από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη.

Ο Πρόεδρος του Παλαιοκήπου, κ. Ευστράτιος Καραβασίλης, μετά την υπογραφή της εν λόγω σύμβασης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συντονισμένα με αδιάλειπτη εργασία και συνεχιζόμενη επαφή με την κοινωνία  χαράσσουμε τον «οδικό χάρτη» της διοίκησης της Κοινότητας Παλαιοκήπου για την επόμενη πενταετία» δήλωσε ο Στρατής Καραβασίλης , Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιοκήπου.

«Ξεκινήσαμε δυναμικά σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον Περιφερειάρχη Κωνσταντίνο Μουτζούρη.Ένα ξεκίνημα που βασίζεται στη βούληση και τη διάθεσή μας να είμαστε χρήσιμοι και αποδοτικοί προς όφελος της Κοινότητας.Ο Περιφερειάρχης  διατηρεί «ζωντανή» τη σχέση του με την κοινωνία και την επαφή του με τους πολίτες, εισακούγοντας τις αγωνίες και ανησυχίες των συντοπιτών μας. Στόχος να πετύχουμε από κοινού όσα έχουμε σχεδιάσει και θέλουμε να πραγματοποιήσουμε θέτοντας ως κρίσιμο παράγοντα για την επιτυχία την απαρέγκλιτη τήρηση των αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί καθώς εκτός των άλλων ο καθένας αξιολογείται καθημερινά. Αποτελεί  ύψιστη προτεραιότητα για μας η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην περιοχή μας»,τόνισε  κλείνοντας ο Πρόεδρος του Παλαιοκήπου Στρατής Καραβασίλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ