Πέμπτη 28.09.2023

Δημήτρης Μπάσης: Δε θεωρώ ότι είναι μουσική η τραπ

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» συνάντησε το Δημήτρη Μπάση , ο οποίος μίλησε για την οικογένειά του, την τραπ, ενώ αποκάλυψε και την «προειδοποίηση» που είχε λάβει από τον Χρήστο Νικολόπουλο.

«Αν θέλεις να βγάλεις στη φόρα την προσωπική σου ζωή είναι πολύ εύκολο. Εγώ θέλω να απασχολώ τα μέσα όταν έχω κάτι να πω», ξεκαθάρισε ο αγαπημένος καλλιτέχνης απαντώντας στο πώς έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από «τα φώτα».

«Αγαπώ την οικογένειά μου. Έχω μια σύζυγο που κρατάει το σπίτι και τα παιδιά. Μέσα από την οικογένεια έχω βρει την ισορροπία μου. Μου αρέσει που είμαι αγορομπαμπάς σε δύο αγόρια. Εάν κάποιος από τους γιους μου θέλει να γίνει τραγουδιστής, αν δεν έχει ταλέντο θα τον αποθαρρύνω. Το τραγούδι είναι ένας χώρος πια που πρωταγωνιστεί περισσότερο η εικόνα και μετά η ουσία», σημείωσε ο ίδιος σχετικά με την οικογένειά του.

Σχολιάζοντας τα όσα ακούν οι νέοι σήμερα, και συγκεκριμένα τη μουσική τραπ, ο Δημήτρης Μπάσης είπε ότι «Δε θεωρώ ότι είναι μουσική η τραπ και δεν ξέρω και πόσο επικίνδυνα είναι τα μηνύματα που περνάει αυτό το είδος στους έφηβους. Έχουν αλλάξει οι εποχές. Θέλει προσοχή».

Απαντώντας, ωστόσο, στο αν θα συνεργαζόταν με κάποιον τράπερ, ο ίδιος ανέφερε ότι «Δεν είμαι ρατσιστής με τη μουσική. Αν ακούσω κάτι που νομίζω ότι μου ταιριάζει, γιατί όχι. Στη μουσική για εμένα παίζει μεγάλο ρόλο ο στίχος».

«Χάρηκα για την επιτυχία που έκανε το τραγούδι μας με το Χρήστο Μάστορα. Από την άλλη, το απολαύσαμε από τον καναπέ μας γιατί έγινε στην πρώτη καραντίνα», συνέχισε.

«Δεν είμαι τόσο φαν των talent shows, δεν απορρίπτω την ιδέα να πήγαινα για κριτής, εξαρτάται από την παρέα», απάντησε σχετικά με το αν θα πήγαινε κάποια στιγμή ως κριτής σε ένα talent show.

Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την επιτυχία με τους Ψίθυρους Καρδιάς. Η ζωή μου άλλαξε από τη μέρα στην άλλη. Είναι εύκολο να καβαλήσεις το καλάμι. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς μια τέτοια κατάσταση, εκεί που δε σε ξέρει κανείς, συζητούν για εσένα. Δε θα ξεχάσω ποτέ το Χρήστο Νικολόπουλο που μου έλεγε “Μπασάκι, τώρα ξεκινούν τα δύσκολα”», παραδέχτηκε ο ίδιος σχετικά με τη μεγάλη επιτυχία «Ψίθυροι Καρδιάς».

«Το μεγαλύτερο ευχαριστώ και το μεγαλύτερο συγνώμη τα οφείλω στα παιδιά μου. Η πρώτη καραντίνα με έκανε να νιώσω ευτυχισμένος, βρεθήκαμε πιο πολύ με την οικογένειά μου, κάναμε απλά πράγματα», είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Μπάσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ