ΛΗΜΝΟΣ & ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ - 23/10/2023 - 11:55 πμ
Δράση του Κέντρου Κοινότητας στο ΓΕΛ Μύρινας
Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 ολοκληρώθηκε με επιτυχία δράση βιωματικού χαρακτήρα στο πλαίσιο προαγωγής της ψυχικής υγείας από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου στο Γενικό Λύκειο Μύρινας, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της διεύθυνσης του σχολείου.
Πιο συγκεκριμένα, η ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας κα Μαρκάκη Πηνελόπη και οι μαθητές της Γ΄ τάξης του ΓΕΛ Μύρινας συζήτησαν για το άγχος που προκύπτει από τις εφηβικές προκλήσεις εστιάζοντας στη διαχείριση του άγχους την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων. Επιπλέον, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με χαλαρωτικές ασκήσεις μείωσης του άγχους καθώς επίσης και να μοιραστούν σκέψεις και προβληματισμούς σχετικά με τους στρεσογόνους παράγοντες.
Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση του Γενικού Λυκείου Μύρινας και την εκπαιδευτικό κα Κατερινάκη Καλλιόπη για την άριστη συνεργασία.
Array
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εγκύκλιος για τις πλημμύρες: Πώς πρέπει να προετοιμαστούν Δήμοι και Περιφέρειες
25.08.2026 - 9:00 πμ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
11:00 πμ

























