Σάββατο 22.01.2022

“Εάν δεν πληρώνεις το προϊόν τότε είσαι το προϊόν.”

top

 

Βράδυ Σαββάτου και με δεδομένα τα υγειονομικά μέτρα στο νησί μας ασχολείσαι με το κινητό σου. Σίγουρα θα ήθελες να είσαι όπως παλιά σε ένα μπαρ ή να ετοιμαζόσουν να βγεις. Υπομονή, άλλωστε όλο και κοντεύουμε. Σε μια τέτοια κατάσταση ήμουν και εγώ χθες Παρασκευή το βράδυ.

Άνοιξα λοιπόν το Netflix και άρχισα να ψάχνω να βρω να παρακολουθήσω κάτι καλό. Δεν έβρισκα κάτι αλλά δεν σταματούσα…

Πέφτω πάνω στο ντοκιμαντέρ-δράμα “Το κοινωνικό πείραμα“. Ένα ντοκιμαντέρ που μας δείχνει πως η καθημερινή μας συνήθεια, που δεν είναι άλλη από την αλληλεπίδραση μεταξύ μας μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης  δεν είναι τόσο αθώα όπως πιστεύουμε. Είναι ένα μέσο για κάποιους ώστε να αποκτούν πλούτο μέσω των δεδομένων μας ή και ένα ευρύ πεδίο παρακολούθησης τόσο της χρήσης μας όσο και της ψύχωσης που έχουμε αναπτύξει με αυτά. Άλλωστε, εάν δεν πληρώνεις το προϊόν τότε είσαι το προϊόν.

Άρα, άνοιξε την τηλεόραση ή τον υπολογιστή σου. Μπες στο Netflix και δες το. Εάν σου άρεσε βάλε τέλειο στην ανάρτηση της είδησης στο facebook και αν θες κάνε και το σχόλιο σου. Θα μπω αύριο και θα τσεκάρω, ίσως εάν σου άρεσε ξαναδώσω κάτι το άλλο Σάββατο μέχρι να ξαναβγούμε για ποτό!

Μην ξεχάσεις να σχολιάσεις!

“Ο ταινιάκιας!”

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ