Τετάρτη 07.12.2022

«Έμπλεξε» ο υιός Τράγκα – Ήταν ο άνθρωπος που έδινε τις εντολές στις εταιρείες του δημοσιογράφου

Ακόμη κι όταν πτώχευσαν οι περισσότερες εταιρείες και ο Τράγκας μετακόμισε στη Μεταμόρφωση, ο πρωτότοκος γιος του είχε γραφείο δίπλα στο μπαμπά του και τη Μαρία Καρρά

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της αμύθητης περιουσίας

του εκλιπόντος δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, πρόσωπο – κλειδί για την πορεία της υπόθεεις αποτελεί ο μεγαλύτερος γιος του δημοσιογράφου, Γιάννης Τράγκας, ο οποίος όπως καταγγέλλουν κυρίως οι «μπροστινοί» των εταιρειών του Γιώργου Τράγκα, ήταν ο άνθρωπος που έδινε διαχρονικά τις εντολές για ό,τι γινόταν στις εταιρείες. 

«Ακόμη κι όταν πτώχευσαν οι περισσότερες εταιρείες και ο Τράγκας μετακόμισε στη Μεταμόρφωση (ακόμη τον ψάχνουν οι ιδιοκτήτες για τα ενοίκια), ο πρωτότοκος γιος του είχε γραφείο δίπλα στο μπαμπά του και τηΜαρία Καρρά», αναφέρει το big mouth.

Δείτε αναλυτικά τί γράφει για την υπόθεση Τράγκα

Σειρά από καταθέσεις και στοιχεία που έχουν (πλέον) στη διάθεση τους οι αρχές, οδηγούν σε ένα πρόσωπο – κλειδί στον γρίφο της υπόθεσης Τράγκα.

Πρόκειται για τον μεγάλο υιό του συγχωρεμένου του «θείου», Γιάννη, που όσο κι αν προσπάθησε να βγει από την εικόνα, έχω την αίσθηση ότι απέτυχε και μάλιστα πανηγυρικά! Και αυτό γιατί, όπως καταγγέλλουν κυρίως οι «μπροστινοί» των εταιρειών του μπαμπά, ο άνθρωπος που έδινε διαχρονικά τις εντολές για ό,τι γινόταν στις εταιρείες ήταν ο Γιάννης Τράγκας.

Με αφορμή μάλιστα τη χθεσινή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ περί απλήρωτων εργαζόμενων και άλλων ωραίων που συνέβαιναν στο συγκρότημα Τράγκα, υπήρξαν πολλοί που θυμήθηκαν ότι ο άνθρωπος που τους απαντούσε για το πότε θα γίνει η «κλήρωση» για τις πληρωμές ήταν ο υιός Γιάννης.

Ακόμη κι όταν πτώχευσαν οι περισσότερες εταιρείες και ο Τράγκας μετακόμισε στη Μεταμόρφωση (ακόμη τον ψάχνουν οι ιδιοκτήτες για τα ενοίκια), ο πρωτότοκος γιος του είχε γραφείο δίπλα στο μπαμπά του και τη Μαρία Καρρά.

Επειδή λοιπόν ο Γιάννης σε αντίθεση με τον Φρέντυ, εξακολουθεί να παραμένει στην κληρονομιά, οφείλει να γνωρίζει ότι κάποια στιγμή θα ανοίξουν τα στόματα. Άλλωστε είναι κρίμα να την πληρώσουν άνθρωποι που δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τον πλουτισμό του μπαμπά του, τον οποίο διεκδικεί να κληρονομήσει μαζί με τη χήρα Μαρία.

Πηγή :

https://www.parapolitika.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ