Παρασκευή 27.01.2023

Έχουμε να δούμε πάλι τις κλασσικές κωλοτούμπες του Αλέξη!

TOP

Άρχισε ο Αλέξης τα δικά του…

Τις γνωστές “κωλοτούμπες” του..

Θυμάστε επί Κυβέρνησης 1ης φοράς Αριστέρα , ότι  είχαμε παγκόσμιο πρωτάθλημα “κωλοτούμπας” στην Διακυβέρνηση του Αλέξη..

Είπε χθες στη συνέντευξή του, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα και ότι υπάρχει και ο Πολάκης και ο Δραγασάκης, υπάρχει και ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος και ότι στόχος του είναι να γίνει ακόμη πιο πολυσυλλεκτικός».

Οπότε…θυμηθείτε ότι ο Τσίπρας έριξε την Κυβέρνηση Σαμαρά γιατί το μόνο που ήθελε ήταν η εξουσία και ξαφνικά ήρθε με στελέχη από 15 συνιστώσες, οι οποίες η κάθε μία έλεγε ότι ήθελε , με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας “πύργος της Βαβέλ”, ο οποίος βέβαια…με το “μοίρασμα” των Υπουργείων δεν ενοχλούσε κανέναν..

Αποτέλεσμα αυτών ήταν οι συνεχείς “κυβιστήσεις”, όπως και οι εκλογές που έδωσε το δικαίωμα στον Αλέξη να διώξει τη ΛΑΕ , τη ΖΩΗ και τον Γιάν(ν)η για να μείνει με τον Πάνο, που το μόνο κοινό στοιχείο που είχαν ήταν η εξουσία…

Τώρα λοιπόν μας λέει ότι θέλει να μαζέψει ξανά το “ασκέρι” για να μπορέσει να ανακόψει το ΚΙΝΑΛ, αλλά και να κερδίσει τις εκλογές..

 

Περσινά ξινά σταφύλια..

Όσο ο Αλέξης συνεχίζει έτσι, τόσο θα βυθίζετε..

Αλλαγή πορείας θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ..

Όσο δεν το καταλαβαίνουν, τόσο θα συρρικνώνονται στις δημοσκοπήσεις ..

 

“ο Πλάτανος”

#πισω_απο_τις_πορτες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ