Σάββατο 24.07.2021

Ευχαριστήριο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου-Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου

Ως Δ.Σ. της Ένωσης μας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους κυρίους Δημήτρη Δέμο και την εταιρία DEMOS S.A., Γεώργιο Παπάζογλου και την εταιρία PAPHARM, Θεόδωρο Κωλέτη και την εταιρία LIBYTEC , για την προσφορά τους σε υγειονομικό υλικό, το οποίο χρησιμοποιείται ήδη από το προσωπικό των περιπολικών μας σκαφών και των  Λιμενικών αρχών της Λέσβου. Δεν πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τον συμπολίτη μας, κύριο Μουζάλα Άγγελο για τη διαμεσολάβησή του και την προώθηση του αιτήματός μας.

 

Η προσφορά αυτή, η οποία να σημειωθεί ότι μας παραχωρήθηκε σε χρόνο ρεκόρ από την υποβολή του αιτήματός μας, είναι εξαιρετικά σημαντική, διότι η υγειονομική μας προστασία κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας είναι ταυτόχρονα προστασία για τις οικογένειες μας και κατά επέκταση για την κοινωνία της Λέσβου ειδικά εν μέσω πανδημίας.

 

Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε ότι πέραν της πρακτικής χρησιμότητας που έχουν τέτοιου είδους προσφορές, συντελούν  και στη διατήρηση και ενίσχυση του ηθικού μας, στον πολύχρονο αγώνα που δίνουμε για την φύλαξη των συνόρων, διασφαλίζοντας παράλληλα το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης ζωής.

 

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                                                        Ο Γεν. Γραμματέας

 

 

ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ Φώτιος                                                   ΚΟΥΤΡΟΜΠΙΛΑΣ Γεώργιος

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ