Δευτέρα 05.06.2023

Εγκαίνια έκθεσης Φωτογραφικής Ομάδας Λήμνου.

Η Φωτογραφική Ομάδα της Λήμνου προσκαλεί τους φίλους της φωτογραφίας,αλλά και όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας, στην πρώτηανοιξιάτικη έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει με θέμα «Αντικείμενα».

Η έκθεση θα παρουσιαστεί στο Χώρο Τέχνης «Αποθήκη», στοπαλιόλιμάνιτηςΜύρινας, και τα εγκαίνιά της θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 19Μαΐου,στις20:00 μ.μ. 

Για την πρώτη ανοιξιάτικη έκθεση τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας κλήθηκανναφωτογραφίσουν καθημερινά αντικείμενα με στόχο να επεξεργαστούν τονόρονεκρήφύση στη φωτογραφία. Η Νεκρή Φύση στη φωτογραφία είναι η φωτογράφισηαντικειμένων που τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν κάποιασχέσημεταξύτους. Περιεχόμενο, φως και σύνθεση επαναπροσδιορίζονται στην διαδικασίαμέχρι ναεπιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συμμετέχουν οι: 

Θεόδωρος Μπαβέας, Νίκος Μπογιάτζογλου, Δημήτρης Μπουλώτης, Σακης Μπρούμης,Δημάρη Κικη, Καραχάλιος Γιώργος, Γιώργος Κοντέλλης, Στρατής Λιαδέλλης, ΛιαράκοςΓιάννης, Μετσάι Λουίζα, Μηδέλια Φωτεινή, Παλαίστρου Ειρηνη, ΠολυτάκηΕλευθερία,Μάνος Σπαρής, Νικόλαος Ψαρρής, Φωτεινή Στεφανιδάκη, ΒαρβαρίγουΠαρασκευή,Στέλλα Χατζηδημητρίου.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή κάθε μέρα, μέχρι το Σάββατο, 27Μαΐου,απότις19:30 έως 22:30.

ΠΗΓΗ:

https://www.limnosreport.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ