Τετάρτη 05.08.2026

Εγκαίνια παιδικής χαράς στους Ταξιάρχες από τον Δήμο Μυτιλήνης

Tα εγκαίνια της παιδικής χαράς που κατασκεύασε ο Δήμος Μυτιλήνης στους Ταξιάρχες (Καγιάνι), πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, παρουσία του Δημάρχου, Παναγιώτη Χριστόφα, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Σωκράτη Γιακουμή, του Δημοτικού Συμβούλου, Γιώργου Αλεξίου, του Προέδρου, Γιάννη Μαλακού και μελών της Κοινότητας, του Συντονιστή του Δικτύου Κοινοτήτων του Δήμου Μυτιλήνης, Βασίλη Μαμώλη και πολλών παιδιών και κατοίκων του χωριού.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον ιερέα του χωριού ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την Δημοτική Αρχή για την υλοποίηση του έργου, ενώ παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος τόνισε ότι οι παιδικές χαρές προσφέρουν διασκέδαση και αναψυχή στους μικρούς δημότες και πως η προσπάθεια συνεχίζεται με την εκπόνηση νέων μελετών και την εξασφάλιση επιπλέον χρηματοδοτήσεων με στόχο την κατασκευή και άλλων παιδικών χαρών στα χωριά μας και στις γειτονιές της πόλης.

Στο ίδιο έργο περιλαμβάνεται η ανάπλαση των παιδικών χαρών Αλυφαντών και Σκάλας Λουτρών, που ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες.

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ