Τετάρτη 07.06.2023

Είστε 25-39 ετών; Αυτός είναι ο τρόπος να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι

Μπορεί να είναι ένα σπίτι πολύ μικρό ή λίγο μεγαλύτερο, παλιό ή νεότερο, «του κουτιού» ή ακατάστατο. Ένα σπίτι στο οποίο μένουμε καιρό ή μετακομίσαμε πρόσφατα, μόνοι μας ή με τον σύντροφό μας, με παιδιά, σκυλιά ή και τα δύο!
Όταν όμως το σπίτι είναι δικό μας, όλα είναι διαφορετικά. Κάθε τι που βάζεις σε αυτό το σπίτι, έχει μια άλλη γλύκα. Στο δικό μας σπίτι το ένα βήμα διαδέχεται το άλλο και όλα ξέρεις ότι είναι μια επένδυση σε κάτι δικό σου, μια επένδυση στο μέλλον σου.

Τώρα μπορείς να ζήσεις κι εσύ αυτή την εμπειρία πολύ πιο εύκολα, εφόσον είσαι νέος, νέα ή ζευγάρι ηλικίας 25 έως 39 ετών.
Το πρόγραμμα «Σπίτι μου» που συντονίζει και χρηματοδοτεί η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, είναι μια μοναδική ευκαιρία. H Attica Bank συμμετέχει στο πρόγραμμα, προσφέροντας το συγκεκριμένο στεγαστικό δάνειο με πολύ ανταγωνιστικό επιτόκιο, άμεση κι ευέλικτη εξυπηρέτηση από το δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας χωρίς ραντεβού, με πολύ γρήγορη επεξεργασία του σχετικού αιτήματος, καθώς και μια σειρά μοναδικών προνομίων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ