Πέμπτη 28.09.2023

Έκανε πορνοστάρ τον κλώνο της και κερδίζει αμύθητα ποσά μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Έναν κλώνο του εαυτού της δημιούργησε μέσω τεχνητής νοημοσύνης το 28χρονο μοντέλο, Σίκα Μουν και κερδίσει μυθικά ποσά σε πλατφόρμες ερωτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με την DailyMail, ο κλώνος της έχει μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό από ότι η ίδια και εισπράττει περισσότερα χρήματα.

Η Μουν είναι πορνοστάρ εδώ και πέντε χρόνια περίπου, αλλά ουδέποτε κατάφερε να κερδίσει 20.000 δολάρια τον μήνα όπως ο «εικονικός της κλώνος».

«Μετά από πέντε χρόνια εργασίας στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων, βαρέθηκα την επαναλαμβανόμενη και μη δημιουργική δουλειά σε αυτήν την επιχείρηση», είπε χαρακτηριστικά εκθειάζοντας τη τεχνητή νοημοσύνη που της προσφέρει περισσότερα χρήματα.

«Αποφάσισα να επιστρέψω στη δημιουργία τέχνης και γοητεύτηκα από τις δυνατότητες της δημιουργίας που υποστηρίζεται από το AI. Έτσι, ξαναδημιούργησα τον εαυτό μου με τη βοήθεια εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης για να γίνω το κορίτσι που πάντα ονειρευόμουν. Να είμαι τέλεια, για πάντα νέα και σέξι κάθε λεπτό της ημέρας, έξυπνη και με την προσωπικότητά μου», είπε χαρακτηριστικά η Μουν.

«Ο εικονικός μου κλώνος βασίζεται στο πραγματικό μου πρόσωπο και σώμα και αποτελεί κομμάτι του εαυτού μου. Τον αγαπώ», είπε.

Με το αντίτιμο των 10,99 δολαρίων το μήνα, οι users έχουν τη δυνατότητα να δουν το περιεχόμενο στον λογαριασμό της Σίκα Μουν και να συνομιλήσουν μαζί της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ