Στο πλαίσιο της ημερήσιας εκδρομής της σχολικής χρονιάς 2024-2025, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου συμμετείχαν σε μια οργανωμένη περιβαλλοντική δράση στην παραλία του Κέρους την Παρασκευή 9 Μαΐου.
Με στόχο την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης και την ενεργή συμμετοχή σε δράσεις προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, οι συμμετέχοντες ανέλαβαν τον καθαρισμό της περιοχής, συλλέγοντας απορρίμματα και ενισχύοντας το μήνυμα του σεβασμού προς τη φύση.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Διευθύντριας του σχολείου, κας Χαριτίνης Φωτοπούλου:
Στο πλαίσιο της ημερήσιας εκδρομής της σχολικής χρονιάς 2024-25, την Παρασκευή 9 Μάιου, το σχολείο μας πραγματοποίησε περιβαλλοντική δράση στην περιοχή της παραλίας του Κέρους. Μαθητές και εκπαιδευτικοί χωρισμένοι σε ομάδες συγκέντρωσαν τα σκουπίδια που βρήκαν στην παραλία σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και σεβασμού προς το περιβάλλον.
Η Διευθύντρια
Χαριτίνη Φωτοπούλου
πηγή: limnos fm 100