Κυριακή 14.04.2024

Εκλογές 2023 – Ο Μυλωνάκης απαντά στον Βελόπουλο: Ξέρω πολλά, ας κάνουν Κοινοβουλευτική Ομάδα με χρυσαυγίτες και παλιανθρώπους

Σε ακραία εσωκομματική κρίση με διασπαστικές τάσεις εισέρχεται το κόμμα Βελόπουλου, μετά την πρωτοφανή για τα πολιτικά χρονικά απόφαση να στείλει… εξορία τους βουλευτές του, Αντώνη Μυλωνάκη, Απόστολο Αβδελά και Αναστασία Αλεξοπούλου σε άλλες εκλογικές περιφέρειες από αυτές που εκλέχθηκαν, ένα μήνα πριν την προσφυγή στις κάλπες.

Ο κ. Αντώνης Μυλωνάκης, με δήλωσή του στο protothema.gr, βγαίνει στην αντεπίθεση και απαντά με σφοδρότητα στον Κυριάκο Βελόπουλο, αναφέροντας πως η απόφαση εξορίας «δεν είναι πολιτική απόφαση σοβαρού κόμματος», ενώ προειδοποιεί πως γνωρίζει πολλά.

«Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους και μετά ας κάνουν Κοινοβουλευτική Ομάδα με τους χρυσαυγίτες και τους παλιανθρώπους» λέει χαρακτηριστικά.

Η δήλωση του κ. Μυλωνάκη στο protothema.gr έχει ως εξής:

«Μετά την απόφαση της δήθεν επιτροπής δεοντολογίας του κόμματος χωρίς να έχω καν στείλει υπόμνημα-επιστολή στον πρόεδρο του κόμματος, χωρίς να μου ανακοινώσει κανείς τίποτα, εδόθη στα ΜΜΕ ανακοίνωση, που λέει ότι δεν υπάρχουν πρωτοκλασάτοι βουλευτές και πως αν θέλω να κατέβω σε άλλη εκλογική περιφέρεια. Προφανώς και δεν είναι πολιτική ανακοίνωση σοβαρού κόμματος αυτό.

Ο Μυλωνάκης, έντιμος πάντα, αξιοπρεπής και πάνω απ’ όλα πιστός στους χιλιάδες ψηφοφόρους του, που τον εξέλεξαν πρώτο βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, παραμένει μέχρι να μου ανακοινώσει το κόμμα ότι είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική. Πιστεύω ότι θα επικρατήσει η λογική, την οποία ο Κυριάκος Βελόπουλος επικαλείται μονίμως. Ευχαριστώ τους χιλιάδες ψηφοφόρους μου, αλλά και ολόκληρο τον πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο για την συμπαράστασή τους. Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους καλό αγώνα.

Και μια υποσημείωση: Αυτοί που έκαναν αυτή την βρωμιά για πολλά βράδια θα χάσουν τον ύπνο τους. Ξέρω πολλά, που θα τα βγάζω με το μαρτύριο της σταγόνας και μετά ας πάνε να κάνουν Κοινοβουλευτική Ομάδα με τους χρυσαυγίτες και τους παλιανθρώπους»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ