Δευτέρα 14.06.2021

Εμβολιασμός 35-39: Ανοίγει σήμερα Τετάρτη η πλατφόρμα emvolio.gov.gr για όλα τα εμβόλια

top

Αυξάνεται διαρκώς το εύρος των εμβολίων για όλο και περισσότερες ηλικίες. Έτσι τα άτομα ηλικίας 35-39 ετών θα μπορούν από σήμερα Τετάρτη  (26/05) να κλείνουν ραντεβού μέσω της πλατφόρμας με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια.

Η πλατφόρμα emvolio.gov.gr θα είναι διαθέσιμοι για πολίτες ηλικίας 35 έως 39 ετών προκειμένου να ορίσουν το σχετικό ραντεβού τους με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια.

Πώς κλείνουμε ραντεβού για όλα τα εμβόλια

Όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν με τα διαθέσιμα εμβόλια για την ηλικιακή τους ομάδας μπορούν να κλείσουν ραντεβού με τους εξής τρόπους:

  • Μετάβαση σε κάποιο φαρμακείο το οποίο θα τους βοηθήσει να κλείσουν το ραντεβού.
  • Μετάβαση σε κάποιο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), όπου και ένα τρίτο πρόσωπο μπορεί να το κάνει με μια υπεύθυνη δήλωση.
  • Μέσω άυλης συνταγογράφησης και εάν οι πολίτες είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία, λαμβάνουν αυτόματα μήνυμα και το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να επιβεβαιώσουν το ραντεβού μέσω SMS στον πενταψήφιο κωδικό αποκλειστικής χρήσης 13034.
  • Μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr. Εισάγοντας τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ στην ιστοσελίδα.

Παράλληλα, έως τη Δευτέρα 31 Μαΐου, θα ανοίξει η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα 30-34, ενώ εκτιμάται ότι έως τις 7 Ιουνίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα 18-29 ετών.

 

πηγή: https://eleftherostypos.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ