Σάββατο 22.01.2022

Ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για τη λειτουργία των καταστημάτων!

top
Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης που αφορούν την πανδημία ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 30/1/2021 στις κόκκινες περιοχές τα καταστήματα που θα λειτουργήσουν με το σύστημα Click in Shop θα είναι:
Τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, και βιβλιοπωλεία.
Τα κομμωτήρια, και τα καταστήματα περιποίησης θα λειτουργούν με τη διαδικασία του προκαθορισμένου ραντεβού.
Όλα τα υπόλοιπα καταστήματα θα συνεχίσουν να λειτουργούν με το σύστημα Click Away ( Παραδόση στην είσοδο του καταστήματος), και προτείνει ώρες λειτουργίας από 8:30 εως 17:30
Παρακαλούμε τους συναδέλφους αλλά και τους πελάτες μας να λαμβάνουν όλα τα μέτρα ατομικής και κοινωνικής προστασίας και υγιεινής για να μείνουμε όλοι υγιείς.
Με το click in shop ο καταναλωτής θα μπορεί να κλείνει τηλεφωνικά ή διαδικτυακά ραντεβού για την επίσκεψή του στο κατάστημα σε προκαθορισμένη ώρα, να διαλέγει το προϊόν που τον ενδιαφέρει εκεί, να το δοκιμάζει εφόσον επιθυμεί και να το πληρώνει εντός του καταστήματος. Οπωσδήποτε θα ισχύει η υποχρέωση αποστολής sms στο 13033 με το ραντεβού από το κατάστημα προκειμένου να μπορέσει να μεταβεί εκεί ο καταναλωτής.
Με την επίσκεψη με προκαθορισμένο ραντεβού σε κάθε κατάστημα θα μπορούν να βρίσκονται πελάτες ανά αναλογα τα τετραγωνικά μέτρα. Σε πολλά μικρά συνοικιακά καταστήματα, η αναλογία αυτή πρακτικά σημαίνει τη δυνατότητα εισόδου μόνο ενός πελάτη τη φορά.
Επιπλέον για την οποιαδήποτε μετακίνηση θα εξακολουθήσει να είναι απαραίτητη η αποστολή sms στο 13033 με την ένδειξη 2, εφόσον πρόκειται για αγορές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ