Τρίτη 16.04.2024

Επίθεση Κοντονή σε Πολάκη για ΚΕΕΛΠΝΟ: «Φαντασιοπληξίες, ανάξιες αναφοράς τα όσα είπε»

Απάντηση στις σημερινές κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του ο Παύλος Πολάκης σχετικά με την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ έδωσε ο Σταύρος Κοντονής ο οποίος έκανε λόγο για «ασυναρτησίες» από την πλευρά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «μυθοπλασία» τα λεγόμενα του Πολάκη που είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι είχαν επισκεφτεί εισαγγελείς για την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ σημειώνοντας ότι είναι η δεύτερη φορά που ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρεται σε εκείνον με «αβάσιμους χαρακτηρισμούς».

Αναφερόμενος στην ανάρτηση του Πολάκη, ο Σταύρος Κοντονής ξεκαθαρίζει ότι «δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο απ´ όσα κατέθεσα στο Ειδικό Δικαστήριο» υπογραμμίζοντας ότι τα όσα ανέφερε σήμερα πάλι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την ίδια υπόθεση είναι «ασυναρτησίες» και αποτελούν «φαντασιοπληξίες ανάξιες αναφοράς, πολύ περισσότερο απάντησης».

Απαντώντας στην κριτική του Πολάκη για τη θητεία του Κοντονή στο υπουργείο Δικαιοσύνης: «Αποδεικνύεις για άλλη μια φορά πως πέρασες και δεν ακούμπησες από το Υπουργείο Δικαιοσύνης», ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά τη θητεία μου σε κυβερνητικές θέσεις πράγματι ‘’πέρασα και δεν ακούμπησα’’ αθώους ανθρώπους, όταν άλλοι γελοιωδώς παρίσταναν τον μυστικό πράκτορα 000».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε σφοδρά «πυρά» εναντίον του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις αποκαλύψεις του Κοντονή για την υπόθεση Novartis ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο πόρισμα του ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Θυμάσαι το ραντεβού στο Γραφείο σου για το πόρισμα του ΚΕΕΛΠΝΟ ένα χρόνο μετά τη δημοσιοποίηση του; Θέλεις να σου θυμίσω με ποιον ήμασταν μαζί; Θυμάσαι πως πήρες τον πρωθυπουργό μετά για να καυχηθείς πως ”έσπρωξες” εσύ την υπόθεση ενώ δεν είχες κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης ομολογώντας επί της ουσίας παρέμβαση στη δικαιοσύνη για το θέμα.

ΠΗΓΗ:

https://eleftherostypos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ