Παρασκευή 19.09.2025

«Εθιμοτυπική» η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Λήμνο – Μοναδική εξαγγελία ο στρατιωτικός κτηνίατρος

Η επίσκεψη του κ. Πρωθυπουργού στην Λήμνο απεδείχθη, δυστυχώς για τους Λημνιούς, καθαρά εθιμοτυπική, αφού την Ευρωπαϊκή Υποχρέωση μείωσης του ΦΠΑ στα νησιά, την παρουσίασε ως κυβερνητική παροχή και την μείωση κατά 50% του ΕΝΦΙΑ της 1ης κατοικίας στους μικρούς οικισμούς κάτω των 1.500 κατοίκων, όταν ο ΕΝΦΙΑ ήταν προσωρινό μνημονιακό μέτρο και με την έξοδο της χώρα από αυτά, από το 2019, έπρεπε ολοσχερώς να καταργηθεί.

Τελικά, η μόνη Πρωθυπουργική εξαγγελία από το σύνολο των προβλημάτων της Λήμνου που έθεσα με την Ανοιχτή Επιστολή μου, ήταν η προσωρινή διάθεση ενός Στρατιωτικού Κτηνιάτρου!!!!

Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις (4) μήνες από τότε που το έθεσα ενώπιον του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, κ. Νίκου Δένδια, στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου “Ρυθμίσεις υγειονομικών θεμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και λοιπές διατάξεις”, στις 7 Μαΐου 2025.

Array

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ