Τρίτη 26.10.2021

Έξαλλη μητέρα σε σχολικό συμβούλιο για βιβλίο με πρωκτικό σεξ

Η Κάρα Μπελ διαμαρτυρήθηκε έντονα για το περιεχόμενο του βιβλίου.

Για την πανδημία και την οικονομική δυσπραγία ήθελε να μιλήσει ένα σχολικό συμβούλιο στο Τέξας  για πρωκτικό σεξ κατέληξε να συζητά! Πώς έγινε αυτό; Όλα ξεκίνησαν από μία έξαλλη μητέρα.Η Κάρα Μπελ, μια μητέρα μαθητών του σχολείου στο Λέικ Τράβις του Τέξας, διέκοψε τη συνεδρίαση του σχολικού συμβουλίου της περιφέρειας για να κατσαδιάσει τους δασκάλους για ένα βιβλίο που έχουν στη βιβλιοθήκη του σχολείου και αναφέρεται στο… πρωκτικό σεξ.

Όπως είπε, θύμωσε με ένα απόσπασμα από ένα νεανικό μυθιστόρημα του 2015, το «Out of Darkness» της Άσλεϊ Χόουπ Περέζ, όπου μέσα αναφέρεται στο «cornholing», λέξη που, όπως διαπίστωσε ανατρέχοντας στη Wikipedia, ήταν ένας ευφημισμός για το πρωκτικό σεξ, «προς έκπληξή» της μεγάλη. «Δεν θα πω ψέματα, έπρεπε να ψάξω τι σημαίνει η λέξη», είπε η Μπελ και συνέχισε.

Eκτροχιάστηκε εντελώς από την οργή της

«Σύμφωνα με τη Wikipedia, το “cornhole” είναι σεξουαλική χυδαιότητα για τον πρωκτό. Όπως χρησιμοποιείται τη δεκαετία του 1930, σημαίνει να έχεις πρωκτικό σεξ. Δεν θέλω τα παιδιά μου να μάθουν για το πρωκτικό σεξ στο γυμνάσιο. Καταλάβατε;» άστραψε και βρόντηξε έξαλλη η μάνα. Το μικρόφωνό της απενεργοποιήθηκε αλλά δεν πτοήθηκε και εκτροχιάστηκε εντελώς από την οργή της. «Θέλω να αρχίσετε να εστιάζετε στην εκπαίδευση και όχι στη δημόσια υγεία, όχι στο πρωκτικό σεξ», φώναζε στους δασκάλους. «Ασχοληθείτε με την παιδεία, όχι μόνο με την υγεία» τούς κατακεραύνωνε κατηγορώντας τους ότι ασχολούνται με… δεύτερα θέματα και δεν ελέγχουν τα βιβλία των σχολικών βιβλιοθηκών.

Πηγή άρθρου και φωτογραφίας :

https://www.parapolitika.gr/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ